Cosmin Olăroiu are șansa să lucreze cu unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai ultimului deceniu. Salariu imens pentru fotbalistul galez Gareth Bale, fotbalist galez în vârstă de 30 de ani, a ajuns ieri în China, pentru a semna un contract cu formația Jiangsu Suning, pregătită de fostul tehnician al Stelei.

Atacantul s-a despărțit de Real M a d r i d , pentru că nu a m a i fost agreat de Zinedine Zidane și a fost convins dă evolueze în China, datorită unui salariu uriaș pus la bătaie de oficialii de la Jiangsu. 25 de milioane de euro pe sezon va încasa Bale. Contractul se întinde pe o perioadă de trei ani.

Real plătise 100 de milioane de euro în 2013

Gareth are o cotă de piață de 60 de milioane de euro. Nu s-a aflat încă suma pe care chinezii o vor plăti clubului madrilean pentru achiziționarea atacantului. Galezul a fost cumpărat de „galactici” în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro. Timp de șase ani, atât cât a evoluat pentru madrileni, Bale a câștigat 13 trofee, printre care un titlu în Primera Division și patru Ligi ale Campionilor. În China va juca pentru o formație care se află pe locul al 5-lea al clasamentului, după disputarea a 20 de etape.