Evenimentul Zilei > International > Ofițer al Ministerului rus al Apărării, găsit mort într-un hotel din Erevan. A fost demarată o anchetă
Ofițer al Ministerului rus al Apărării,  găsit mort într-un hotel din Erevan. A fost demarată o anchetă

Ofițer al Ministerului rus al Apărării, găsit mort într-un hotel din Erevan. A fost demarată o anchetă

Un ofițer al Ministerului rus al Apărării a fost găsit mort în camera unui hotel din Erevan, capitala Armeniei. Potrivit presei ruse, decesul a avut loc ieri, în prima zi a anului 2017, cauza morții fiind, cel mai probabil, insuficiența cardiacă.

"Pe 1 ianuarie într-o hotel din orașul Erevan, a făst găsit fără semne de viață un ofiței al bazei aviatice ruse. În cadrul examinării corpului neînsuflețit, nu au fost depistate semne de moarte violentă”, se menționează într-un comunicat al serviciului de presă al Districtului sud al Forțelor Aeriene ale Federației Ruse, citat de TASS.

RIA Novosti precizează că militarul în grad de maior este Victor Emelianov, în vârstă de 45 de ani. Acesta activa în funcția de șef adjunct al uneia dintre unitățile militare ruse dislocate în Armenia. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit în hotelul „Drujba”, unde era cazat temporar.

Potrivit versiunii preliminare, cauza decesului militatului ar putea fi o insuficiență cardiacă acută. În prezent, comandamentul bazei aviatice ruse din Armenia examinează toate circumstanțele desesului.

Pe cazul dar a fost pornită o cauză penală, scrie realitatea.md.