Evenimentul Zilei > Actualitate > OFICIAL. Adrian Mutu și-a anunțat meciul de retragere din națională. „Briliantul” îl poate depăși pe Gică Hagi
OFICIAL. Adrian Mutu și-a anunțat meciul de retragere din națională. „Briliantul” îl poate depăși pe Gică Hagi

OFICIAL. Adrian Mutu și-a anunțat meciul de retragere din națională. „Briliantul” îl poate depăși pe Gică Hagi

Adrian Mutu, golgheterul all-time al naționalei României (cu 35 de goluri, la egalitate cu Gică Hagi), va susține ultimul său meci ca „tricolor”. Partida de adio a „Briliantului” va avea loc vineri, 3 iunie, odată cu amicalul României cu Georgia, „testul” final al reprezentativei noastre înainte de Euro.

Potrivit Digi Sport, oficialii Federației Române de Fotbal au decis ca la această confruntare să organizeze şi evenimentul retragerii oficiale de la naţională a lui Adi Mutu. Îninte de fluierul de start al jocului cu Georgia, „Briliantul” va primi un trofeu special din partea forului prezidat de Răzvan Burleanu, iar pe cubul video de pe „Arena Naţională” vor rula imagini reprezentative din cariera fotbalistului.

Adrian Mutu a bifat 77 de meciuri în tricoul României și marcat 35 de goluri. A debutat în 1996 la FC Argeş, a jucat apoi la Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu-Mureş. Mutu a marcat 103 goluri în Serie A, record pentru un jucător român în campionatul italian.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: