Obiecte intime ale celor mai mari staruri scoase la licitație

Obiecte intime ale celor mai mari staruri scoase la licitație

Licitație cu obiecte intime care au aparținut unor staruri ce au încins spiritele a milioane de oameni. Acum, fanii înrăiți pot pune mâna pe ele.

Un suspensor care i-a aparținut ”Regelui Rock 'n' Roll-ului” și o șuviță din podoaba capilară a lui Marilyn Monroe sunt scoase la vânzare de o celebră casă de licitații din Londra, în cadrul unei acțiuni în care sunt prezentate mai multe suveniruri provenind de la celebrităţi.

Denumit de presa britanică cel mai ”Elvis” obiect ce poate fi imaginat - suspensorul cu ştrasuri care e scos la licitație, se spune că ar fi fost purtat de vedetă după ce l-a primit cadou de la un fan, informează Reuters. Accesoriul intim a ajuns ulterior în colecţia lui Jimmy Velvet, un cântăreţ care a deschis un muzeu dedicat lui Elvis Presley în Memphis.

Obiectul este vândut prin intermediul Paul Fraser Collectibles, iar preţul cerut este de 30.000 de lire sterline (36.700 de dolari americani). Daniel Wade, directorul Paul Fraser Collectibles, susține că Elvis l-ar fi purtat de câteva ori în anii 70. ”Este extravagant. Este absurd. Este absolut Elvis, a punctat acesta.

Cel mai scump obiect scos la vânzare este însă o şuviţă de păr blond păstrată de coafeza lui Marilyn Monroe, care ar fi tăiat-o din părul vedetei în 1962, în timp ce îi făcea coafura în seara în care aceasta i-a cântat ”Happy Birthday Mr. President” lui John Kennedy. Șuvița are un preț de pornire de 250.000 de lire sterline.

”Este noaptea în care s-au ciocnit două mari lumi, JFK şi Marilyn Monroe. Şi, desigur, amândoi au murit aproape un an mai târziu de la acea noapte. Deci, într-un fel este atât tragic cât şi extrem de notabil”, a declarat Wade.

Organizatorul licitației, susține că actuala criză determinată de pandemia de COVID-19 a crescut interesul faţă de suveniruri de la celebrităţi. ”Am remarcat că mai mulţi oameni apelează la noi în căutarea unui mod de a-şi diversifica portofoliile”, a precizat el, pentru sursa citată. Una din explicații este aceea că oamenii au căutat alternative la investiţiile obişnuite într-un moment marcat de tulburări pe pieţele financiare.