Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu, umilită grav. În ce proces secret a fost implicată diva?
Oana Zăvoranu, umilită grav. În ce proces secret a fost implicată diva?

Oana Zăvoranu, umilită grav. În ce proces secret a fost implicată diva?

Oana Zăvoranu primește lovitură după lovitură. Au ieșit la iveală date conform cărora diva a fost implicată într-un proces greu, care a fost ținut secret.

După ce a reușit să vândă vila Mărioarei de la Afumați, în care încă locuia bătrâna Eufimia, Oana Zăvoranu și-a trimis bunica la un azil de bătrâni, unul privat, în Buftea, unde taxa lunară a ajuns, la un moment dat, la 2.500 lei, scrie Cancan.

Ulterior, Oana Zăvoranu nu ar mai fi plătit costurile căminului. Astfel că a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei și i-a fost făcută o sesizare și la autoritatea tutelară. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Ilfov. În primă fază, la fond, a câștigat, dar în apel a pierdut.

Într-un final, magistrații de la Tribunalul Ilfov au luat o decizie în favoarea casei de bătrâni. Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu este obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, dar și suma de 3.067,5 lei ce reprezintă cheltuieli de judecată.

„Prin cererea de chemare în judecată s-a solicitat de către apelanta reclamantă obligarea intimatei pârâte la plata sumei de 15.000 de lei reprezentând prestări servicii. Tribunalul constată că sunt întemeiate motivele de apel prin care este criticată soluția instanței de fond.

Așa cum rezultă din înscrisurile aflate la dosarul cauzei, între apelanta reclamantă și numita C T, acționând în calitate de stipulant, a intervenit, la data de 10.12.2015, contactul intitulat «Contract de servicii sociale în favoarea unei terțe persoane», înregistrat sub nr. 89, având ca obiect prestarea de către promitent a unor servicii locative, sociale și de îngrijire în favoarea numitei Z Eufimia, cu caracter permanent, pe toată perioada contractului, în schimbul plății unui preț lunar de către stipulant.

Potrivit contractului, prețul serviciilor a fost stabilit la valoarea de 2.000 de lei lunar. Contractul a fost încheiat pe o perioadă determinată de 1 an, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional”, este un pasaj important din dosar.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.