Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu despre accidentul lui Şerban Huidu: „Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost”
Oana Zăvoranu despre accidentul lui Şerban Huidu: „Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost”

Oana Zăvoranu despre accidentul lui Şerban Huidu: „Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost”

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi Şerban Huidu este de notorietate.

"Cârcotaşul" nu a încetat de-a lungul anilor s-o taxeze din toate punctele de vedere pe cea pe care o numeşte "Buzuca" sau "Querida" şi  a primit, la rândul său, propriile apelative de la aceasta: "porcuşor isteric", "frustrat" sau "imbecil".

"Războiul" a culminat, astăzi, cu o lovitură sub centură dată de Oana rivalului său. Într-o declaraţie acordată tabloidului Cancan, ea spune: "Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost. Are şi el mândria lui şi nu poate orice dobitoc, orice cretin să-l facă".

Continuând în aceeaşi manieră, Oana este neiertătoare şi invocă justiţia divină care s-a făcut simţită chiar în perioada Sărbătorilor. "Dumnezeu ne dă tuturor după sufletul nostru, după faptele noastre. Acuma, ce să spun, "faptele vorbeşte", ca să zic aşa, pentru fiecare. Te întrebi de ce unii de Crăciun, de Paşte, când toată lumea este acasă, stau prin spitale sau în comă", a mai declarat Zăvoranu pentru Cancan.

De la ameninţări la ironii

Soţia lui Pepe are şi o explicaţie pentru tirul de ironii la care o supune Şerban Huidu: cândva, acesta ar fi curtat-o, iar, pentru că l-a refuzat, acum se răzbună pe ea. Oana nu a răspuns niciodată cu eleganţă ironiilor "Cârcotaşilor", ajungând nu de puţine ori să îi ameninţe bărbăteşte. „Eşti un frustrat, fiindcă te-am refuzat. Ţi-am zis să ai grijă de soţia ta şi să mă laşi în pace pe mine. Poate în altă viaţă vei avea vreo şansă. Dacă te văd, îţi dau şi doi-trei pumni”, susţinea Oana.

Şerban, în schimb, a parat "loviturile" cu zâmbetul pe buze şi a răspuns, în stilu-i caracteristic, în "Cronica Cârcotaşilor", astfel că, timp de mai mulţi ani, Oana Zăvoranu a devenit personajul central negativ în emisiune.

"Cârcotaşii" au mai avut de-a lungul timpului conflicte şi cu alţi colegi de breaslă sau persoane publice – Mircea Badea sau Corneliu Vadim Tudor fiind doar două exemple – însă niciunul nu a coborât atât de jos.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: