Evenimentul Zilei > Social > Oana Roman, în DOLIU. Vedeta este la PĂMÂNT după tragicul ANUNȚ
Oana Roman, în DOLIU. Vedeta este la PĂMÂNT după tragicul ANUNȚ

Oana Roman, în DOLIU. Vedeta este la PĂMÂNT după tragicul ANUNȚ

Oana Roman este în doliu. Vedeta a postat un mesaj emoționant la doar câteva zile de la moartea diplomatului român, Mihnea Constantinescu.

Oana Roman l-a cunoscut foarte bine pe diplomatul român Mihnea Constantinescu, ce a decedat în urmă cu câteva zile. După anunţul decesului acestuia, Oana Roman a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emoţionant.

„Azi a plecat dintre noi, discret precum a trăit, un om pe care l-am iubit ca pe un frate. A făcut parte din familia noastră aproape de când mă ştiu şi a fost singurul om despre care tata era mândru cu adevărat, pentru că a fost cel mai bun student al lui. A fost cel mai profesionist şi desăvârşit, corect, onest şi drept funcţionar de stat pe care l-a avut ţara asta din 1989 încoace! Dumnezeu să te odihnească în pace Mihnea!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Fostul diplomat Mihnea Constantinescu a încetat din viaţă zilele trecute, la vârsta de 57 de ani, în străinătate, scrie Wowbiz.

„Eu personal ultima dată am vorbit acum două săptămâni. Ieri, un consul al nostru a vorbit cu dânsul. Toată după-amiaza a fost foarte lucid, într-o stare foarte bună şi din păcate, până la urmă, în aceeaşi noapte, în jurul orei 12.00, a decedat. Vreau să transmit condoleanţe familiei", declara duminică la TV ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

„Sunt foarte, foarte, foarte necăjit de decesul lui Mihnea. Mi-a fost foarte apropiat încă de când era student. Eu l-am adus la Guvern. A fost purtătorul de cuvânt al Guvernului. A fost un colaborator extraordinar de important pentru mine. Trebuie să spunem că el a fost ceea ce numesc francezii foarte frumos «un grand serviteur de l'état», adică un mare om în serviciul statului”, a declarat fostul premier Petre Roman, tatăl Oanei Roman, după decesul lui Mihnea Constantinescu.