Oana Roman l-a cunoscut foarte bine pe diplomatul român Mihnea Constantinescu, ce a decedat în urmă cu câteva zile. După anunţul decesului acestuia, Oana Roman a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emoţionant.

„Azi a plecat dintre noi, discret precum a trăit, un om pe care l-am iubit ca pe un frate. A făcut parte din familia noastră aproape de când mă ştiu şi a fost singurul om despre care tata era mândru cu adevărat, pentru că a fost cel mai bun student al lui. A fost cel mai profesionist şi desăvârşit, corect, onest şi drept funcţionar de stat pe care l-a avut ţara asta din 1989 încoace! Dumnezeu să te odihnească în pace Mihnea!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Fostul diplomat Mihnea Constantinescu a încetat din viaţă zilele trecute, la vârsta de 57 de ani, în străinătate, scrie Wowbiz.

„Eu personal ultima dată am vorbit acum două săptămâni. Ieri, un consul al nostru a vorbit cu dânsul. Toată după-amiaza a fost foarte lucid, într-o stare foarte bună şi din păcate, până la urmă, în aceeaşi noapte, în jurul orei 12.00, a decedat. Vreau să transmit condoleanţe familiei", declara duminică la TV ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

„Sunt foarte, foarte, foarte necăjit de decesul lui Mihnea. Mi-a fost foarte apropiat încă de când era student. Eu l-am adus la Guvern. A fost purtătorul de cuvânt al Guvernului. A fost un colaborator extraordinar de important pentru mine. Trebuie să spunem că el a fost ceea ce numesc francezii foarte frumos «un grand serviteur de l'état», adică un mare om în serviciul statului”, a declarat fostul premier Petre Roman, tatăl Oanei Roman, după decesul lui Mihnea Constantinescu.