Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman a divorțat
Oana Roman a divorțat

Oana Roman a divorțat

Se pare că săptămâna aceasta chiar a început în forță. Se tot întâmplă lucruri. Romică Țociu a devenit iarăși bunic. Dar Oana Roman Elisei a făcut ceva cu adevărat colosal.

Pepe și Raluca au divorțat la notar lunea trecută, iar acum și Oana Roman a divorțat. Vedeta a făcut pasul decisiv. Se pare că vedetele aleg această cale a separării, mult mai elegantă și mai simplă decât chemarea în instanță. Potrivit Spynews.ro, după ce la finalul lunii decembrie Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că s-au separat, astăzi au divorțat oficial în fața notarului. Paparazzi publicației i-au surprins pe cei doi în timp ce au mers să semneze actele.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, declara Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show!, acum aproximativ o lună.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014, după ce, cu patru luni mai devreme, li s-a născut fetița. Aceasta are acum șase ani. La începutul anului, un apropiat al Oanei Roman a explicat motivul despărțirii. Amintim că Oana și Marius s-au mai certat și în trecut, dar apoi s-au împăcat. Se pare că Marius Elisei și-a părăsit soția și fiica pentru altcineva, cu câteva zile înainte de Crăciun și Revelion.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.