Evenimentul Zilei > Politica > O ZI ISTORICĂ. Traian Băsescu pleacă de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis preia ștafeta / LIVE TEXT
O ZI ISTORICĂ. Traian Băsescu pleacă de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis preia ștafeta  / LIVE TEXT

O ZI ISTORICĂ. Traian Băsescu pleacă de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis preia ștafeta / LIVE TEXT

Traian Băsescu își încheie, astăzi, mandatul de președinte după 10 ani. Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va depune jurământul şedinţa solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor dedicată acestui ceremonial urmând să înceapă la ora 12.00. Apoi, Klaus Iohannis va merge la Palatul Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a mandatului.

La ora 13.00 pe Platoul Marinescu la Palatul Cotroceni  va avea loc ceremonia militară cu prilejul învestirii în funcția de președinte al României a lui Klaus Iohannis.

Apoi, la ora 13.10 în Sala Unirii din Palatul Cotroceni, Traian Băsescu îi va preda lui Klaus Iohannis colanul.

La ora 13.20 pe Platoul Marinescu la Palatul Cotroceni va fi ceremonia militară cu prilejul încheierii mandatului președintelui României Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a susținut, aseară, la Palatul Cotroceni ultima conferință de presă. După ce a răspuns la întrebări, președintele a dat autografe și s-a fotografiat cu jurnaliștii care au participat la ultima sa conferință de presă.

"Le mulțumesc românilor pentru că mi-au făcut onoarea de a le fi președinte zece ani. Nu voi uita pana la sfarșitul vieţii nici eu,  nici soția mea, nici familia mea, este o onoare pentru care mă simt dator să continui la atingerea obiectivelor pe care românii le au", a declarat, aseară, Traian Băsescu.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News