Evenimentul Zilei > Monden > Geanina Ilieș de la Pro TV trăiește un coșmar. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii?
Geanina Ilieș de la Pro TV trăiește un coșmar. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii?

Geanina Ilieș de la Pro TV trăiește un coșmar. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii?

Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, Geanina Ilieș, a fost diagnosticată cu cataractă, o boală care nu prea este întâlnită la vârsta ei.

Vedeta a aflat că are cataractă după ce a mers recent la un control oftalmologic, scrie capital.ro.

„Este formă clinică de cataractă congenitală. E o formă incipientă, se poate corecta cu ochelari. (…). De obicei, are o importanță ereditatea. Se află în stare incipientă, dar dacă nu e tratată corespunzător, poate să se ajungă la operație”, a declarat specialista care a consultat-o pe prezentatoarea de la Pro TV.

Geanina a mai spus că deși trebuia să poarte ochelari, nu a făcut acest lucru. Cu toate acestea, medicul a explicat că nu a cesta este motivul pentru care a apărut cataracta.

„Mă bucur că am vorbit cu doamna doctor, sunt mai multe faze, sunt o norocoasă (…)”, a declarat Geanina Ilieș în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, adăugând că va trebui să se întoarcă la cabinetul oftalmologic peste șase luni.

Geanina Ilieș a înlocuit-o pe Anamaria Prodan ca moderatoare a show-ului „Gospodar fără pereche” de la Pro TV și se pare că mutarea a fost una bună pentru post. Se pare că poveștile gospodarilor au ajuns la inimile telespectatorilor, emisiunea fiind chiar lider de audiență la un moment dat.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou”, declara Geanina Ilieș la preluarea ștafetei de la Anamaria Prodan.
Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, este una dintre prezențele feminine de pe sticlă apreciate pentru frumusețea, dar mai ales pentru curajul de a-și crește fiul singură. Vedeta PRO TV a trecut printr-un divorț acum mulți ani, iar de atunci au rămas doar ea și Patrick. Cât despre fostul soț, nu se aud prea multe lucruri bune.
Geanina Ilieș a intrat în atenția presei din cauza divorțului de tatăl copilului ei, Irinel Varga, prin prisma scandalurilor avute cu acesta.