Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă Pro TV are o boală cu urmări grave. Medicii i-au descoperit-o la 35 de ani!
O vedetă Pro TV are o boală cu urmări grave. Medicii i-au descoperit-o la 35 de ani!

O vedetă Pro TV are o boală cu urmări grave. Medicii i-au descoperit-o la 35 de ani!

Veste dură din partea medicilor pentru una dintre cele mai apreciate vedete de la Pro Tv, Geanina Ilieş, care a aflat recent că are cataractă.

În primul interviu acordat după ce a aflat despre boala care în unele cazuri poate provoca orbirea totală sau parţială, Geanina Ilieş a spus că poate ajunge şi la operaţie.

Ea riscă să ajungă pe masa de operații şi să fie supusă unei intervenţii chirugicale despre care se spune că nu e complicată dacă nu respectă ce i-au spus medicii oftalmologi.

Geanina Ilieș a aflat că are cataractă doar după ce a mers la un control oftalmologic de rutină, în urma căruia i s-a recomandat să vină la o nouă evaluare peste 6 luni.

Astfel, moderatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” a fost diagnosticată cu cataractă la 35 de ani, vârstă la care această boală a ochilor nu este întâlnită prea des.

„Este formă clinică de cataractă congenitală. Este o formă incipientă şi se poate corecta cu ochelari. De obicei, are o importanță ereditatea…

Se află în stare incipientă, dar dacă nu e tratată corespunzător, se poate ajunge la operație”, a declarat specialista care a consultat-o pe prezentatoarea de la Pro TV.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Geanina Ilieş a răsuflat uşurată că nu este ceva mai grav cu privire la vederea ei, mai ales că este şi mama unui băieţei de 13 ani.

„Mă bucur că am vorbit cu doamna doctor. Sunt mai multe faze (n.r. – ale cataractei). Sunt o norocoasă”, a declarat frumoasa brunetă, care a recunoscut că nici nu a purtat ochelari când situaţia o impunea.

Totuşi, la consultul oftalmologic i s-a explicat foarte clar că nu acesta este motivul pentru care a apărut cataracta.

Alfel, amintim că înainte să înceapă emisiunea, „Ferma. Orășeni versus săteni”, Geanina Ilieş, Marius Crăciun și Vali Bărbulescu au mers pe platourile de filmare și au aflat câteva secrete din noul proiect care rulează la Pro TV şi pe care îl prezintă Mihaela Rădulescu.

Geanina Ilieş, alături de actorul Cosmin Natanticu, la emisiunea „Pe Bune?!”

PeBune?!

După ce s-au "luptat" la Ferma. Un nou început, Geanina Ilieș și Cătălin Zmărăndescu intră din nou în competiție. Diseară, într-o nouă ediție Pe Bune?! Astăzi de la 22:30, pe PRO TV!

Posted by PRO TV Plus on Wednesday, 5 February 2020