Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă celebră din America se ÎNGRAŞĂ din cauza lui TRUMP: „Mă îndop cu clătite înecate în sirop de arţar”
O vedetă celebră din America se ÎNGRAŞĂ din cauza lui TRUMP: „Mă îndop cu clătite înecate în sirop de arţar”

O vedetă celebră din America se ÎNGRAŞĂ din cauza lui TRUMP: „Mă îndop cu clătite înecate în sirop de arţar”

Într-un exces de furie dar şi de sinceritate Barbra Streisand a mărturisit de ce se îngraşă, postând pe Twitter motivul frustrării ei de când Donald Trump a ajuns preşedinte şi cum o determină să mănânce necontrolat, cauza fiind măsurile pe care le ia la Casa Albă.

"Donald Trump mă face să mă îngraş. Încep ziua cu lichide, dar după ştirile de dimineaţă, mă îndop cu clătite înecate în sirop de arţar”, a explicat artista cu mult umor cum adaugă kilogramele pe sistem nervos din cauza deciziilor greşite sau ale declaraţiilor aberante ale noului preşedinte american.

„Trump tocmai l-a acuzat pe Obama că i-a ascultat convorbirile telefonice. Trăim nişte timpuri nebune. Timpuri pentru încă nişte clătite”, a adăugat Barbara.

Vedeta s-a referit la acuzaţia lui Trump cum că administraţia Obama i-a înregistrat convorbirile telefonice din Trump Tower în timpul campaniei prezidenţiale din 2016 – o acuzaţie pentru care a şi cerut o investigaţie autorizată de Congresul american.

Ce-i drept, însă, joia trecută, Barbra a fost văzută la cină cu Alec Baldwin şi nu părea mai rotunjoară ca de obicei. Pe de altă parte, mandatul lui Donald abia a început, deci sanse să se îngraşe mai tare sunt dacă va mai privi la stirile dimineţii, potrivit okmagazine