Evenimentul Zilei > Actualitate > O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce s-a întors din Grecia. Ce a pățit acolo e înfiorător. A așteptat să ajungă acasă
O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce s-a întors din Grecia. Ce a pățit acolo e înfiorător. A așteptat să ajungă acasă

O tânără de 18 ani s-a sinucis după ce s-a întors din Grecia. Ce a pățit acolo e înfiorător. A așteptat să ajungă acasă

O tânără și-a pus capăt zilelor după ce s-a întors dintr-o vacanță în Zante, Grecia, unde trebuia să aibă un sejur de vis. Din păcate, trauma pe care a trăit-o acolo au făcut-o să se sinucidă.

Julie Crowe, în vârstă de 18 ani, a fost drogată și violată în timp ce era în vacanță în Zante, Grecia, iar prietenii și mama ei spun că a fata a suferit o traumă atât de mare încât a decis să viața ei nu mai trebuie să continue. Se pare că avea convingerea că nu i se va face niciodată dreptate.

Adolescenta din Co Meath, „a rămas bântuită de trauma celor întâmplate și de gândul că nu va primi niciodată niciun fel de justiție”, a spus mama ei. Julie și-a luat propria viață pe 4 noiembrie – la mai puțin de trei luni după experiența oribilă, scrie Mirror.

„Julie s-a întors din Grecia complet diferită. Pe deoparte încerca să se comporte normal, să îşi reia activităţile obişnuite, dar pe de altă parte era complet distrusă şi nu reuşea să îşi umple golul după toate astea. Am fost avertizaţi de psihologul şcolii că va trebui urmărită întrucât se afla într-o stare extrem de fragilă” a povestit mama ei, Anna.