Georgiana Elena Ghegeliu ar putea primi încă două milioane de lei de la companie, ca daune materiale, după ce, În 2014, ea a câștigat daune morale de un milion de euro pentru accidentul suferit.

CNADNR poate ataca cu apel ultima decizie a instanţei prin care trebuie să achite tinerei, care în 2006 şi-a pierdut braţul în urma unui accident rutier, încă două milioane de lei, potrivit România TV.

În 2006, Georgiana Elena Ghegeliu mergea spre Braşov, pe DN1. Prietenul ei, aflat la volan, a lovit un parapet metalic aflat la marginea drumului, ca să evite o altă maşină care intrase pe sensul lor de mers. Un fragment metalic din parapet a străpuns portiera maşinii şi a lovit braţul tinerei. Ca s-o salveze, la spital, medicii i-au amputat braţul drept. Anchetatorii au stabilit apoi că parapetul era deteriorat şi a provocat rănile fetei.

În aprilie 2012, Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată Compania de Drumuri. Doi ani mai târziu, CNADNR a fost obligat să-i plătească fetei un milion de euro.