Evenimentul Zilei > Social > O săptămână ieftină pe litoral la început de sezon
O săptămână ieftină pe litoral la început de sezon

O săptămână ieftină pe litoral la început de sezon

Cei care vor să meargă la mare anul acesta şi nu au la dispoziţie prea mulţi bani pot profita de preţurile reduse promovate la începutul sezonului.

Astfel, în perioada 15 mai-15 iunie, şase nopţi de cazare costă între 129 de lei şi 189 de lei prin programul „O săptămână la mare“, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

„Scopul nostru este facilitarea accesului la vacanţe pe litoral a unui număr sporit de persoane şi a unei eficiente utilizări a capacităţilor hoteliere de pe litoral“, afirmă reprezentanţii FPTR. Preţul unui astfel de pachet la un hotel de o stea, este de 129 de lei, creşte la 159 de lei în cazul unităţilor de două stele şi ajunge la 189 de lei la hotelurile de trei stele.

Tarifele includ TVA şi comisionul de 10% cedat agenţiilor de turism. Până în prezent, în program s-au înscris 14 societăţi hoteliere de pe litoral, care au pus la dispoziţie peste 2.500 de locuri pe serie. Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse în vânzare, în curând, la agenţiile de turism.

Potrivit FPTR, comercializarea acestor pachete se face pe principiul „primul venit, primul servit“.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: