Evenimentul Zilei > Actualitate > O șansă la viață! Liliana Cozma suferă de o FORMĂ RARĂ DE CANCER. „Îmi doresc să mai trăiesc, să îmi văd copilul la facultate”
O șansă la viață! Liliana Cozma suferă de o FORMĂ RARĂ DE CANCER. „Îmi doresc să mai trăiesc, să îmi văd copilul la facultate”

O șansă la viață! Liliana Cozma suferă de o FORMĂ RARĂ DE CANCER. „Îmi doresc să mai trăiesc, să îmi văd copilul la facultate”

Având o formă foarte rară de cancer, Liliana Cozma are nevoie de sprjin financiar pentru o şansă la vindecare. La începutul acestui an, Liliana a fost diagnosticată cu colangiocarcinom, un cancer al ductelor biliare care apare la 1 din 100.000 de persoane. Deși are șanse de a se vindeca la o clinică din Germania, tratamentul este costisitor și nu este suportat de Casa de Asigurări de Sănătate din România.

Liliana Cozma are 48 de ani, este căsătorită de 24 de ani cu un bărbat care i-a fost mereu alături, împreună cu care are un băiat de 17 ani. Suferă de o formă foarte rară de cancer care nu a răspuns la tratamentele obișnuite, precum chimioterapie sau radioterapie, şi nici nu s-a vindecat în urma unei operaţii costisitoare realizate în Turcia. De aceea, în acest moment, Liliana se tratează prin imunoterapie, un tratament nou apărut la care merge o dată la 4 săptămâni în Germania, au transmis apropiații Lilianei.

Acest tratament costă cel puțin 6.000 de euro pe lună, însă, în funcție de ce îi administrează Lilianei medicii germani, poate costa și mai mult. Din păcate, tratamentul nu este suportat de Casa de Asigurări de Sănătate din România, iar Liliana are nevoie de minimum 10 şedinţe pentru a se vindeca. În acest moment a făcut 3 ședințe, dar are nevoie de suport financiar pentru a continua. Şansele de vindecare sunt mari, dovezi reale fiind cazurile de cancer și alte boli grave vindecate prin acest tratament de medicii germani. Însă, acum, banii sunt marele obstacol în calea însănătoşirii ei.

Liliana are parte de tot sprijinul familiei, un soț minunat și un copil extraordinar de 17 ani. „Îmi doresc să mai trăiesc, să îmi văd copilul la facultate. Îmi doresc să mă bucur alături de el când se va căsători. Îmi doresc să îmi cresc nepoții”, spune ea.

Tratamentul cu imunoterapie este realizat la clinica doctorului Thomas Nesselhut, din Duderstadt, Germania. Acest tratament a fost intens mediatizat la noi prin cazul Anei Maria Crăciun, care s-a vindecat, deși medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. Tratamentul constă în principal într-un vaccin cu celule dendritice, o descoperire care a fost premiată cu Premiul Nobel pentru medicină. Pe website-ul Lilianei,  la rubrica Despre tratament, sunt puse mai multe informații relevante despre vaccin şi alte proceduri recomandate de medicii germani.

Mai multe informații despre tratament și modalităţile de a o ajuta pe Liliana sunt disponibile pe website-ul ei: http://lilianacozma.ro

Contact: Ervin Cozma (soțul ei) – 0732228348; E-mail : [email protected]

Vă rugăm să considerați reale doar informațiile de pe site-ul Lilianei. Există posibilitatea ca alte site-uri să preia povestea și să strângă fonduri în numele ei, dar în folosul lor.

Puteți dona în conturile deschise la Raiffeisen Bank București:
(PENTRU DONAȚII DIN STRĂINĂTATE CODUL SWIFT ESTE = RZBRROBU).

Cont bancar în RON, deschis pe numele meu (Alexandrina Liliana Cozma):
RO73RZBR0000060015947043 

Cont bancar în EURO, deschis pe numele soțului meu (Ervin Cozma):
RO88RZBR0000060018594291