Evenimentul Zilei > Actualitate > O româncă a implorat ajutor într-un supermarket din Italia. Nimeni nu a băgat-o în seamă și a fost bătută până a leșinat
O româncă a implorat ajutor într-un supermarket din Italia. Nimeni nu a băgat-o în seamă și a fost bătută până a leșinat

O româncă a implorat ajutor într-un supermarket din Italia. Nimeni nu a băgat-o în seamă și a fost bătută până a leșinat

O româncă stabilită în Peninsulă a fost atacată de un italian căruia i-a refuzat avansurile sexuale. Pentru că a urmărit-o prin supermarket, femeia s-a refugiat în zona caselor de marcat cerând ajutor. Agresorul a luat-o la bătaie chiar în fața angajaților, însă nimeni nu a intervenit.

Un incident grav a avut loc într-un supermarket a avut loc la Gallarate, regiunea Lombardia, în Italia. Sâmbătă, când o româncă a intrat în magazinul Carrefour din localitate pentru a-şi face cumpărăturile, a fost însă abordată de un italian, care a început să-i facă avansuri sexuale. „Ce drăguţă eşti”, i-a spus acesta, amabil la început, după care a continuat să-i şoptească diferite cuvinte, relatează Adevărul citând presa italiană.

Refuzat, bărbatul a devenit ameninţător, iar tânăra a încercat să fugă. Ajunsă în dreptul caselor de marcat, le-a cerut ajutor angajaţilor magazinului, însă deşi de faţă erau şi paznicii, nimeni nu a intervenit.

Femeia a fost ajunsă din urmă de italianul agresiv, care a lovit-o violent cu pumnii. Românca a căzut şi a leşinat după al doilea pumn încasat, dar agresorul a continuat să dea în ea cu sălbăticie, sub privirile absente ale personalului magazinului şi ale clienţilor, care s-au limitat să privească întreaga scenă. Într-un final, unul dintre angajaţi a sunat la Poliţie, iar bărbatul a plecat nestingherit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge şi fără ca cineva să încerce să-l reţină.

Avocatul româncei cere măsuri împotriva angajaților supermarketului

Românca era inconștientă când a venit Ambulanţa şi a dus-o de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, victima are maxilarul rupt, dar şi fractură nazală. S-a ales şi cu capul spart din cauza căzăturii.„A refuzat avansurile unui bărbat şi a plătit scump”, a spus unul din martorii care au asistat la întreaga scenă.

Avocatul victimei spune că se va îndrepta şi asupra supermarketului ai cărui angajaţi au privit pasivi întreaga scenă. „Sunt mandatat de clienta mea să cer să se ia măsuri atât contra agresorului, cât şi împotriva supermarketutului. Asta pentru că ea a cerut ajutorul angajaţilor, care la rândul lor i-au chemat pe cei care se ocupă de paza magazinului, dar cu toate astea numeni nu a intervenit în niciun fel”, a spus avocatul Pietro Romano.