O poză de râsul lumii: liderii PSD Cluj, cu pancartele la miting. Unul a venit cu Mercedes S Class

O poză de râsul lumii: liderii PSD Cluj, cu pancartele la miting. Unul a venit cu Mercedes S Class

Membrii de vază ai PSD şi PNL s-au prezentat conştiincioşi la mitingul societăţii civile, ţinând în mâini afişe cu mesaje anti-guvernamentale. Unul dintre ei, Gabriel Oniga, a fost şeful Casei de Pensii Cluj, în aceeaşi coaliţie cu PDL şi conduce un S Class.

Deși până acum USL a anunţat că liderii și membrii din teritoriu nu au avut de-a face cu protestele antiguvernamentale, la Cluj cei mai mulți dintre protestari au fost membrii PSD și PNL. Chiar și lideri din cadrul celor două partide nu s-au sfiit să participe direct la demonstrațiile din centrul orașului.

În poza alăturată, numărul 1 este consilierul județean PNL Mihai Szeplekan. Acesta vrea sa candideze pentru șefia PNL Cluj Napoca. Personajul numerotat cu cifra 2 este Aurelia Cristea, vicepreședinte PSD Cluj. Aurelia Cristea a fost membru în Comisia Națională de Supraveghere a Asigurărilor. Al treilea personaj care protestează este Gabriel Oniga, președintele organizației de tineret al PSD Cluj. Gabriel Oniga a ocuat funcția de Director la Casa de Pensii Cluj în perioada în care PSD a făcut o coaliție cu PD-L. Înainte de această funcție publică, Oniga a fost samsar de mașini aducând din stăinătate mașini la comandă. În prezent este văzut la volanul unui Mercedes S Class, despre care însă spune că nu este a lui. Social-democratul nu s-a sfiit să afișeze poze de la miting chiar pe pagina personală de Facebook. CITIȚI ȘI:

  • Cristi, ultras: "Să nu se bucure Ponta. Nu am ieşit să facem revoluţie pentru el"
  • ZIUA A PATRA: EVZ vă prezintă rolurile principale din drama "Război în stradă"
  • ZIUA A PATRA. Jandarmii ocupă poziții în Piața Unirii
  • Dincolo de baricadă cu reporterii EVZ
  • Opoziţia şi ultraşii transformă protestele în violenţe!
  • Filmul bătăilor și imaginile surprinse de fotoreporterii Evz
  • Priveliște ca după război. Centrul Capitalei a fost vandalizat. Huliganii au spart magazine și bănci| VIDEO
 

Ne puteți urmări și pe Google News