Evenimentul Zilei > Actualitate > O poliţistă de 47 ani s-a sinucis în cartierul Titan. Update
O poliţistă de 47 ani s-a sinucis în cartierul Titan. Update

O poliţistă de 47 ani s-a sinucis în cartierul Titan. Update

O poliţistă de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) s-a sinucis miercuri după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Titan.

Update: Conform ultimelor informaţii, poliţista s-a sinucis în jurul orei 7:00. În cele cinci pagini lăsate în urmă s-a descoperit că suferea de o depresie profundă. Cu toate acestea, ea nu urma niciun tratament.

În scrisoare de adio, aceasta şi-a prezentat scuzele. I-a transmis mamei sale care lucrează în Marea Britanie că s-a săturat de singurătate. Fosta angajată de la DGA a subliniat că s-a aruncat în gol pentru că nu mai suporta să ajungă seara acasă şi să n-o aştepte nimeni.

Lipsa unei familii a fost marea suferinţă a femeii. Totuşi, la ultimele teste psihologice pe care le-a susţinut nu s-a descoperit că avea depresie. Înainte de a se arunca de la etajul 9, sinucigaşa a lăsat uşa deschisă.

S-a comportat normal în ultima tură

Foştii colegi nu îşi explică acest gest extrem, mai ales că poliţista nu avea muncă pe teren şi lucra la birou. De asemenea, ei susţin că fosta colegă nu a dat nimic de bănuit când a fost ultima oară la birou. Ea s-a comportat normal şi nimeni nu se gândea vreodată că ascunde un zbucium sufletesc atât de mare.

Ştirea iniţială: În locuinţa ei a fost găsit şi un mesaj de adio, care este compus din mai multe pagini. Se pare că poliţista avea unele probleme de sănătate. Vecinii au sunat la 112 după ce au auzit bubuitura produsă în momentul în care poliţista a atins pământul.

Teribilul incident a fost înregistrat marţi seara. Femeia nu era căsătorită şi nu avea copii. Gestul ei a venit cu puţin timp înainte ca ea să iasă la pensie.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu ultimele informaţii despre această ştire tulburătoare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: