Evenimentul Zilei > Actualitate > O PĂȚEȘTE de sărbători. CONSTĂNȚEAN BEAT, FĂRĂ PERMIS, a accidentat o femeie
O PĂȚEȘTE de sărbători. CONSTĂNȚEAN BEAT, FĂRĂ PERMIS, a accidentat o femeie

O PĂȚEȘTE de sărbători. CONSTĂNȚEAN BEAT, FĂRĂ PERMIS, a accidentat o femeie

Un bărbat, de 32 de ani, din Constanța, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice după ce a intrat pe cintreasesns și s-a izbit de un autoturism condus regulamentar de o femeie de 33 de ani.

S-a întâmplat în jurul orei 16:00 când constănțeanul de 32 de ani conducea o mașină pe strada Pelicanului din oraș, dinspre strada Cumpenei spre bulevardul Aurel Vlaicu. La un moment dat, șoferul a pătruns pe sensul opus  intrând în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 33 de ani. În urmă accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu.

S-a constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice, 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cercetări polițiștii de la Circulație au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere, fiindu-i suspendat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. I s-a întocmit deja dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

A fost dus la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde i se  recoltează sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale care de obicei iese dublă. În cazul acestui șofer, 1,5 mg/l alcool pur în sânge. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.