Evenimentul Zilei > Actualitate > O PĂPUŞĂ reprezintându-l pe Vladimir PUTIN în timp ce semnează anexarea CRIMEEI, scoasă la LICITAŢIE
O PĂPUŞĂ reprezintându-l pe Vladimir PUTIN în timp ce semnează anexarea CRIMEEI, scoasă la LICITAŢIE

O PĂPUŞĂ reprezintându-l pe Vladimir PUTIN în timp ce semnează anexarea CRIMEEI, scoasă la LICITAŢIE

O casă de licitaţii germană a scos la vânzare o figurină mecanică ce îl reprezintă pe preşedintele rus, Vladimir Putin, în timp ce semnează actul de anexare a Crimeei şi Sevastopolului, relatează The Moscow Times, citat de Mediafax.

Liderul de la Kremlin este reprezentat aşezat la birou, cu o pană în mână şi având alături o lampă de stil vechi, mişcându-şi capul dintr-o parte în alta în timp ce citeşte documentul pe care urmează să îl semneze: "Tratatul de Acceptare a Republicii Crimeea în Federaţia Rusă". Casa de licitaţii Auction Team Breker a postat o înregistrare video cu figurina, înaltă de aproximativ 50 de centimetri.

Tratatul original a fost semnat de Putin în martie, după ce 96,77 la sută dintre locuitorii din Crimeea au votat în favoarea reunificării cu Rusia, la un referendum organizat în peninsula ucraineană.

Artistul care a creat păpuşa mecanică Putin, producătorul elveţian Christian Bailly, este cunoscut pentru creaţiile scumpe.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: