Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă din Pro Tv, aproape de faliment! Se pare că i-a mai rămas ceva, totuşi…
O mare vedetă din Pro Tv, aproape de faliment! Se pare că i-a mai rămas ceva, totuşi…

O mare vedetă din Pro Tv, aproape de faliment! Se pare că i-a mai rămas ceva, totuşi…

Ca peste tot în lume, pandemia de coronavirus a dat planurile multora peste cap. Ce-i drept, au existat şi unii mai norocoşi sau inspiraţi decât alţii, aşa cum a fost cazul Geaninei Ilieş, vedeta de la Pro Tv.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, ea a povestit cum şi-a vândut o afacere importantă cumva din instinct, neştiind ce avea să lovească economiile lumii.

Astfel, în timp ce mulți oameni de afaceri se pregătesc să declare falimentul, Geanina Ilieș răsuflă ușurată că a apucat să vândă la timpul potrivit.

Adică exact cu puțin timp înainte ca primul focar de coronavirus să lovească în plin Europa.

Conform sursei citate, Geanina Ilieș s-a concentrat pe mediul de afaceri înainte de a se reîntoarce în televiziune. Prima dintre afaceri a fost un studio de bronzare.

Apoi a inaugurat o clinică de remodelare corporală şi parcă presimțind criza economică, prezentatoarea show-ului „Gospodar fără pereche” a acţionat.

Astfe, vedeta celor de la Pro Tv a scos la vânzare clinica de înfrumusețare, cu aproape toată aparatura din dotare, conform celor spuse pentru Libertatea.

„Eu nu am anticipat toată nebunia asta, dar în luna ianuarie, după Sărbători, am decis să vând clinica de remodelare corporală, pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de ea.

Eram obișnuită cu businessul cu studioul de bronzat, așa că am oprit câteva servicii și le-am mutat într-o singură locație cu mai puține cheltuieli.

Chiar am fost norocoasă. Pe timpul pandemiei mi-am dat seama că am avut foarte mare noroc.

Cel puțin când am redeschis, mi-am dat seama că am mai puține griji. E greu, ca pentru toată lumea, în schimb mulțumesc lui Dumnezeu, întrucât și acum merge foarte bine afacerea și mă rog să meargă și de acum înainte.

Am deschis de pe data de 15 mai, în toate condițiile impuse de autorități. Abia așteptam să redeschid pentru că sunt foarte mândră de salon. Mă implic în afacerea asta deja de cinci ani”, a spus Geanina Ilieş, care în prezent se ocupă de un singur salon.

Geanina Ilieș a devenit noua prezentatoare de la Gospodar fără pereche după ce Anamaria Prodan și-a dat demisia.