Acesta a dezvăluit într-o transmisiune în direct pe o platformă online, că prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, Mirela Vaida, ar fi rudă cu vedeta show-ului, Veronica Stegaru, alias Vulpiţa.

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialu

„Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult”,  a fost reacţia Mirelei Vaida în timpul emisiunii.

De altfel, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” comentase anterior, într-un interviu pentru DC News, varianta unei alte legături de rudenie, cea cu Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. În acel context, Vaida a profitat de ocazie şi a infirmat şi zvonul legăturii de rudenie cu Vulpiţa.

„Mi s-a pus că sunt rudă și cu Gabriela Firea. Noi suntem moldovence, cred că asta ne leagă. Vulpița este din Vaslui, eu sunt din Iași, Gabriela Firea e din Bacău.

Noi moldovencele, probabil, avem ceva din partea rușilor, pomeții mai proeminenți, ochii deschiși la culoare, părul deschis la culoare

Nu, eu nu sunt rudă cu Vupița. Nu am cunoscut-o pe Vupița până să vină la această emisiune”, a spus Mirela Vaida.