O mamă își alungă fata din casă pentru că este însărcinată

O mamă își alungă fata din casă pentru că este însărcinată

Astăzi, de la ora 21.00, la „Mamă din întâmplare”, reality-show-ul de la Kanal D, psihoterapeutul Luiza Udrea dezvăluie drama familiei Bunbu din Hunedoara.

Roxana a rămas însărcinată la doar 17 ani. Fata nu a fost niciodată un copil fericit. A crescut alături de mama sa, Gabriela, însă niciodată nu a simțit cu adevărat dragostea părintească, deși mama este convinsă că a sacrificat totul pentru fiica ei. De la despărțirea parinților ei, Roxana a trăit cu un acut sentiment de vinovăție , alimentat chiar de propria-i mamă care a ajuns să-i spună că și-ar fi dorit ca Roxana să nu se fi născut.

La 14 ani, Roxana s-a îndrăgostit de Claudiu și vidul de afecțiune a dispărut ca prin minune. Cei doi tineri au devenit de nedespărțit , dar Gabriela a descoperit relația și i-a interzis fiicei sale să se mai întâlnească cu iubitul ei. Motivele: Claudiu e de etnie romă, are o familie prea numeroasă pentru care a muncit de mic copil, fiind nevoit să renunțe la școală încă din clasa a patra. În pragul nașterii, Roxana e nevoita să lupte cu hotărârea mamei de a o scoate afară din casă pentru că, spune mama, nu mai are inimă și nervi pentru un copil mic.

Ne puteți urmări și pe Google News