Evenimentul Zilei > Actualitate > O mamă CRIMINALĂ. Şi-a UCIS bebeluşul prin frig şi înfometare
O mamă CRIMINALĂ. Şi-a UCIS bebeluşul prin frig şi înfometare

O mamă CRIMINALĂ. Şi-a UCIS bebeluşul prin frig şi înfometare

O femeie din Constanţa şi-a lăsat bebeluşul de nici două luni să moară de frig şi foame.

Copilul a fost dus la spital în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, bebeluşul a murit, iar mama sa este anchetată de poliţişti, conform romaniatv.net.

Întrebată de medici ce alimentație i-a oferit copilului și cum i-a preparat-o, mama acestuia a spus că i-a dat lapte praf, dar nu a putut preciza de care anume şi nici câte mese pe zi.

Direcţia pentru Protecţia Copilului şi poliţia au deschis anchete, iar femeia ar putea să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Autorităţile vor să stabilească dacă cei şase fraţi ai bebeluşului sunt în siguranţă în familie. Inspectorii au constatat că şi fetiţa de 11 ani a familiei este bolnavă, iar părinţii şi bunicii nu au dus-o la medic.

Fata de 11 ani se afla în grija bunicilor materni de mai mulţi ani, pentru că acolo avea condiţii mai bune decât acasă, unde fraţii ei trăiesc fără apă şi curent electric.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.