Evenimentul Zilei > Sport > O legendă a fotbalului l-a desființat pe Cristiano Ronaldo: „Nu voi face niciodată un interviu cu el!”
O legendă a fotbalului l-a desființat pe Cristiano Ronaldo: „Nu voi face niciodată un interviu cu el!”

O legendă a fotbalului l-a desființat pe Cristiano Ronaldo: „Nu voi face niciodată un interviu cu el!”

Aflat în carantină, în Miami, fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoichkov, l-a atacat pe star-ul lusitan al lui Juventus Torino.

Hristo Stoichkov, câștigător al „Balonului de Aur” în 1984, lucreaza, în prezent, pentru Univision, realizând interviuri cu numeroase personalități, atât din lumea sportului, dar și din alte domenii. Bulgarul a mărturisit că nu-l va intervieva niciodată pe Cristiano Ronaldo.

Am intervievat toți jucătorii pe care am vrut să îi intervievez, inclusiv pe prietenii mei Hagi și Popescu. Însă, niciodată nu voi face un interviu cu Cristiano Ronaldo. Nu vreau. În interviurile mele vorbesc despre fotbal, nu caut titluri oarecare. Vorbesc despre anectode, învățături… cu cei mai buni„, a spus Stoichkov, într-un interviu acordat pentru „Mundo Deportivo”.

În momentul de față, bulgarul se află în carantină în Miami și a dezvăluit cum se protejează de coronavirus: „Ne protejăm mult. Mănânc mult usturoi și ceapă, beau apă călduță și fac băi lungi cu apă fierbinte pentru a ma proteja de virus”.