O judecătoare din România a pălmuit un poliţist în staţiunea bulgară Bansko

O judecătoare din România a pălmuit un poliţist în staţiunea bulgară Bansko

O judecătoare din România a agresat fizic un poliţist bulgar, informează astăzi cotidianul local Struma, care apare în oraşul Blagoevgrad, situat în sud-vestul ţării. Incidentul a avut loc sâmbătă, când ninsorile abundente au provocat o pană de curent în staţiunea de schi Bansko.

Întreruperea curentului electric a dus la oprirea transportului pe cablu din staţiune, ceea ce a enervat-o enorm pe româncă de 40 de ani. Aceasta a făcut un scandal de proporţii şi angajaţii de la telecabină au fost nevoiţi să cheme poliţia.

Potrivit publicaţiei Struma, preluate de Agerpres, poliţiştii sosiţi la faţa locului au încercat s-o calmeze pe turistă, aceasta însă nu s-a liniştit în ciuda eforturilor depuse de oamenii legii şi de soţul ei, care, de asemenea, a îndemnat-o să se comporte mai civilizat.

Românca furioasă a fost avertizată de unul dintre agenţii de poliţie că ar putea fi reţinută, au urmat ţipete isterice şi două palme administrate poliţistului, din nasul căruia a început să curgă sânge.

Ne puteți urmări și pe Google News

Turista care s-a dovedit de a fi judecătoare cu domiciliul în Braşov a fost reţinută pentru câteva ore la inspectoratul de poliţie, iar în ziua de luni a fost condamnată de Judecătoria oraşului Razlog la o amendă de 500 leva (circa 250 euro). Judecătorii bulgari au obligat-o pe colega lor din România să-şi ceară public scuze de la poliţistul pe care l-a agresat, mai scrie ziarul.