Julius Baer a precizat că va plăti Bank Leumi suma de 10 milioane de franci elveţieni, însă prin adăugarea cheltuielilor legate de restructurare, integrare şi alte cheltuieli ar urma să se ajungă la suma totală de 70 de milioane de franci. Banca elveţiană estimează că tranzacţia va avea un efect neutru asupra câştigurilor sale pe acţiune, anul viitor.

Divizia de private banking din Elveţia a Bank Leumi are sub administrare active în valoare de aproximativ 5,9 miliarde franci, iar în Luxemburg administrează active în valoare de 1,3 miliarde franci.

Julius Baer este investigată de autorităţile americane pentru i-ar fi ajutat pe americanii bogaţi să evite plata taxelor, dar directorul general al băncii s-a declarat încrezător că se va ajunge la o soluţie „corectă şi echitabilă”.

Bank Leumi Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel, a fost înfiinţată în anul 1902 la Londra. Banca are, în prezent, o reţea internaţională cu sucursale şi reprezentanţe în cele mai importante centre economico-financiare ale lumii.

În România, Bank Leumi este prezentă din anul 2006, având o reţea de 21 de unităţi în cele mai importante oraşe şi se concentrează asupra segmentului firmelor de talie mică şi medie. Leumi Bank România a obţinut, în 2013, un profit net de 2,1 milioane de lei, în scădere faţă de anul anterior, diferenţa fiind cauzată în principal de câştigurile mai mici înregistrate din dobânzi şi schimbul valutar, precum şi a cheltuielilor mai mari cu provizioanele.