Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie din Pitești a zgâriat peste 20 de mașini. A fost reținută de polițiști
O femeie din Pitești a zgâriat peste 20 de mașini. A fost reținută de polițiști

O femeie din Pitești a zgâriat peste 20 de mașini. A fost reținută de polițiști

O femeie cu probleme psihice, care vandaliza mașini în Pitești, a fost reținută de agenții de poliție. Ea este urmărită în mai multe dosare.

O cameră de supraveghere a surprins plimbându-se pe stradă o femeie care zgâria cu o cheie o mașină parcată lângă trotuar, pe strada Trivale din Pitești. În cateva secunde a vandalizat autoturismul, al cărui proprietar a anunțat Poliția, relatează Antena 3.

Femeia are probleme psihice. A fost internată pentru îngrijiri de specialitate

Agentii au reușit să o identifice pe femeie. Aceasta are 47 de ani si a fost internată în spital întrucât se bănuiește că ar avea probleme psihice. Nu există însă un singur păgubit. După apariția imaginilor, polițistii și-au dat seama că este suspectul pe care îl căutau în cazul mai multor dosare. Femeia a vandalizat autoturisme din cartiere diferite ale capitalei de județ, folosind un obiect ascuțit cu care lăsa X-uri pe uși sau pe capote.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoana care apare în imagini,. Este o femeie de 47 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Menționăm faptul că, până la această dată, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost depuse plângeri de către persoanele vătămate”, a transmis poliţia judeţeană, relatează presa locală. Potrivit Incomod-media.ro, ar fi vorba de peste 20 de mașini vandalizate de femeie. Conform legii, termenul pe care păgubiţii îl au la dispoziţie pentru a depune plângeri este de 3 luni.

Zgâriatul mașinilor, un hobby național

Pentru o astfel de faptă, un bărbat de 74 de ani din Iaşi a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Iaşi la 5 luni de închisoare cu suspendare. El a zgâriat cu cheia ambele portiere de pe partea dreaptă ale unei maşini de lux. În ianuarie 2020, 7 maşini au fost zgâriate cu un obiect ascuţit în zona străzii Tăşnad din cartierul clujean Mănăştur. Pe camerele de supraveghere apăreau 3 minori care au zgâriat autoturismele. Pagubele se ridică la câteva zeci de mii de lei.

Sursă foto: Ziarulargesul.ro