O femeie care fuma în tramvai și-a dat chiloții jos când a văzut că e filmată. VIDEO

O femeie care fuma în tramvai și-a dat chiloții jos când a văzut că e filmată. VIDEO

După ce o femeie a fost bătută pentru că îndrăznise să folosească o țigară electronică într-un autobuz din București, o alta a fost filmată într-un tramvai din Capitală în timp ce fuma o țigară adevărată. Supărată, femeia de etnie romă și-a dat jos chiloții.

La două zile după apariția în presă a unei filmări în care o femeie fumătoare de țigară electronică, a fost luată la bătaie de un pensionar, într-un autobuz din București un nou caz șochează opinia publică. De data aceasta, este vorba de o altă femeie care își aprinde o țigară clasică în tramvaiul 24. În momentul în care observă că un alt călător o filmează cu telefonul mobil, femeia face o criză de isterie și începe să-l injure ca la ușa cortului pe cameramamnul de ocazie, culminând prin a-și da jos chiloții și a le arăta călătorilor organul genital. Tânărul, pe nume Mihai Mateaș, a postat filmulețul pe pagina personală de Facebook. Ulterior filmulețul a apărut și pe YouTube și a devint viral pe internet.

Iată comentariul tânărului și filmulețul respectiv:

La doar o zi distanță de la incidentul cu femeia bătută de pensionari în troleibuz, doamna cu țigara electronică a făcut adepți. Unii care vor să arate că sunt chiar mai curajoși, fumând țigări cu tutun, nu surogate. În tramvaiul 24, în spatele vagonului, o femeie bravează în fața însoțitoarei sale și a propriului fiu: ”Da'-n p..a mea, ce-mi face? Cine? Dacă eu vreau să fumez, fumez! Dă-i, fă, în p..a mea pe toți, că dacă vine și te fură în autobuz, nu sare nimeni. N-are curaj atuncea! Ia să vezi cum îmi aprind eu țigare!”. Însoțitoarea sa încearcă să o descurajeze: ”Are oglinzi, fă, șoferul. Știu eu că are”. Doamna ezită, cu țigara atârnând în colțul gurii, neaprinsă: ”Stai, fă, nu vezi că-i stinsă? Ce, n-am voie? O aprind când cobor!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Încă vreo 30 de secunde de tratative se poartă de pe un scaun pe celălalt. Puținii oamenii din tramvai privesc jenați spectacolul. Scot preventiv telefonul. ”Ce pleașcă, îmi zic. să prind și eu același gen de incident ca cel care a făcut turul internetului”. Încă nu filmez. N-are rost. Poate n-o aprinde. Dar stai! A făcut-o! S-a mutat pe scaunul de vizavi, făcând schimb cu însoțitoarea sa. Se simte deja mirosul de fum. Apăs butonul roșu și îndrept telefonul spre dânsa. După puțin timp, se prinde și mă întreabă dacă o filmez. Îi răspund că da. ”De ce?”, continuă. ”Pentru că fumați în tramvai!”, îi răspund. ”N-ai mai văzut femei?”. ”N-am mai văzut femei care fumează în tramvai”. Mă apropii, s-o filmez de aproape. Ascunde discret mâna dreaptă, cu țigara și, după un moment de confuzie, începe să devină agresivă. ”Nu ai voie să mă filmezi!”, ”Fumez unde vrea p..da mea!”, ”Poponarule!”, ”Boschetarule!”, ”Vrei să-ți rupă picioarele țiganii, bă?”, ”Vrei bătaie aici, în Buzești?” sunt doar câteva mostre din discursul femeii.

Următorul pas: sare la bătaie. Vrea să-mi smulgă telefonul din mână. Îl feresc. Continui să filmez, cu intermitențe, pentru a mai elibera din spațiul de pe card. Filmez vertical - urâtă alegere - dar doar așa puteam să-mi folosesc și mâna stângă, ca să resping ”atacurile” emoticon smile Începe să devină tot mai agresivă, tot mai vocală și tot mai violentă. De la un punct, aruncă țigara, pentru a avea ambele mâini la dispoziție pentru atacurile asupra telefonului meu. La un moment dat se dezgolește și-mi arată p..da. Mie și celorlalți călători. Apoi, nemulțumită de vizibilitatea redusă pe care o are de pe scaun, se ridică, își dă pantalonii jos și o arată în toată splendoarea. Mai mult, și-o bate cu palma, plescăitul umple vagonul. Spre binele meu, al vostru și al tuturor, acel moment nu mai apare în filmare, pentru că mi se umpluse memoria și telefonul a refuzat să continue înregistrarea. Fiul său o imploră, din spatele tramvaiului, să înceteze. Prietena sa încearcă în tot acest timp să o oprească din a mai urla și a mă ataca. În cele din urmă, încă înjurând, coboară la Piața Matache.