SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA. O elevă către profesorul ei de religie: "Tu m-ai învăţat să fac sex"

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA. O elevă către profesorul ei de religie: "Tu m-ai învăţat să fac sex"

Un nou scandal sexual zguduie învăţământul românesc. Un profesor de religie este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră.

O elevă a Liceului de Muzică "George Enescu" a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu un profesor de religie de la liceul ei, timp de aproape un an, după ce notele ei de la şcoală au scăzut foarte mult, ea riscând să nu mai treacă clasa. Toate astea i se trag de la relaţia pe care ea a avut-o cu profesorul şi pe care conducerea şcolii ar încerca să o muşamalizeze.

Invitat la Cancan TV, Florin Grigore, profesorul de religie, a ascultat-o pe fost sa elevă, Daiana Duţu, cum a povestit, din faţa apartamentului cu pricina, că îl acuză pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

"Aici s-a întâmplat. Iniţial m-a chemat la un suc, apoi m-a adus aici. Apartamentul părea locuit. Eu chiar credeam că el locuieşte aici. Am venit de mai multe ori aici. Nu avea fotografii, dar avea pălăria de absolvent. Ne-am întâlnit aici câteva luni bune. După care mi-a spus că stă cu un prieten şi nu mai poate să mă ducă la el acasă. De atunci, am început să întreţinem relaţii sexuale în maşină. Mergeam prin diferite locuri, pe la Tineretului, la Grădina Zoologică", a spus Daiana.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Tu pe mine m-ai învăţat să fac sex, doar atât!", l-a acuzat eleva în direct la televizor.