Evenimentul Zilei > Actualitate > O echipă de tradiție din Liga I are UN NOU INVESTITOR: „Într-o lună sau două ieșim din insolvență”
O echipă de tradiție din Liga I are UN NOU INVESTITOR: „Într-o lună sau două ieșim din insolvență”

O echipă de tradiție din Liga I are UN NOU INVESTITOR: „Într-o lună sau două ieșim din insolvență”

CFR Cluj pare să revină echipa care se afla în urmp cu câțiva ani în fruntea Ligii I, precum și în grupele cupelor europene. Arpad Paszkany a cedat, astfel, clubul din Gruia unui fost audit financiar, Băgăcean Vasile Marian.

Băgăcean Vasile Marian a devenit noul acționar majoritar al „feroviarilor”, după ce a virat echipei suma de 4,5 milioane de lei. Noul patron al CFR-ului are de gând să scoată rapid echipa clujeană din insolvență, visând ca din toamnă să evolueze în Europa.

„Vrem ieșirea din insolvență. Asta este urgența noastră acum, iar din toamnă să fim în cupele europene. Primul pas este ieșirea din insolvență. Într-o lună sau două vom ieși. Din vară, vom vedea, vor fi transferuri, voi discuta și cu președintele Iuliu Mureșan și vom vedea de ce este nevoie. El mi-a spus că este mulțumit de lotul actual.

Până acum, CFR a mers foarte bine pe un buget destul de redus. Dar nu cred că e importantă această chestiune. Eu am luat clubul, sunt majoritar, am plătit datorii”, a afirmat omul de afaceri, pentru actualdecluj.ro.

Astfel, Băgăcean a preluat clubul din Gruia de la Arpad Paszkany, acesta din urmă fiind patronul echipei încă din 2002.