Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută VEDETĂ de televiziune a fost SCOASĂ din emisiune. Fanii sunt cu sufletul la gură şi nu ştiu ce se întâmplă
O cunoscută VEDETĂ de televiziune a fost SCOASĂ din emisiune. Fanii sunt cu sufletul la gură şi nu ştiu ce se întâmplă

O cunoscută VEDETĂ de televiziune a fost SCOASĂ din emisiune. Fanii sunt cu sufletul la gură şi nu ştiu ce se întâmplă

Producătorii emisiunii „Fan Arena” au decis ca Lili Sandu să-i ia locul Ilincăi Vanici pentru o perioadă de timp. Vestea vine în contextul în care producătorii de la Kanal D au hotărât ca, anul acesta, noul sezon de Exatlon să înceapă mai repede decât o făcea de obicei, la nici o lună distanță de finala celui de-al doilea sezon.

Lili Sandu îi va lua locul Ilincăi Vandici în emisiunea „Fan Arena”, în condițiile în care au reînceput filmările pentru „Bravo, ai stil” de la același post de televiziune, potrivit b1.ro

 

Publicația amintește că oricum, la sfârșitul anului trecut, Lili Sandu deja își făcea apariția în platoul emisiunii „Fan Arena”, chiar în calitate de prezentatoare.

„Fan Arena” este o transmisie live, în care sunt prezentate detalii de culise de pe platoul din Republica Dominicană. Ei, bine, pentru că filmările de la „Bravo, ai stil” au început deja, publicația subliniază că Ilinca Vandici n-are cum să fie prezentă în două locuri.

Aceeași sursă menționează că Lili Sandu a fost prima decizie a celor de la KanalD atunci când s-au gândit pe cine să aleagă în locul Ilincăi, pe motiv că ea nu este deloc străină de show, fiind una dintre cele mai apreciate concurente de la Exatlon în al doilea sezon. Astfel, Lili Sandu a avut posibilitatea să testeze reacția fanilor și din postura de coprezentatoare temporară a emisiunii „Fan Arena”, anul trecut.