Evenimentul Zilei > Actualitate > O CREATURĂ necunoscută: Monstrul descoperit de oamenii de ştiinţă RUŞI. I-a atacat şi apoi a dispărut? / VIDEO
O CREATURĂ necunoscută: Monstrul descoperit de oamenii de ştiinţă RUŞI. I-a atacat şi apoi a dispărut? / VIDEO

O CREATURĂ necunoscută: Monstrul descoperit de oamenii de ştiinţă RUŞI. I-a atacat şi apoi a dispărut? / VIDEO

O creatură de dimensiuni gigantice, care peste câteva clipe a atacat aparatul subacvatic şi a început să-l mişte...

Oamenii de ştiinţă de la Filiala din Extremul Orient a Academiei Ruse de Ştiinţe au descoperit în apele din Antarctica, o creatură necunoscută de dimensiuni cu adevărat gigantice, după cum notează Vocea Rusiei.
Potrivit unora dintre declaraţiile consemnate de către presa rusă, nu se ştie ce s-a întâmplat în realitate şi ce au descoperit oamenii de ştiinţă ruşi în Arctica….Dra „filmul” acţiunii este după cum urmează mai jos.
A atacat aparatul subacvatic
Aparatul subacvatic autonom Clavesin-1R, în timpul unei operaţiuni de observare a obiectelor de la adâncimea de 1,5 km a înregistrat o mişcare neobişnuită. La început, oamenii de ştiinţă au decis că au descoperit un grup uriaş de peşti. Apoi au spus că au greşit: era o creatură de dimensiuni gigantice, care peste câteva clipe a atacat aparatul subacvatic şi a început să-l mişte.
Când aparatul Calvesin-1R a fost ridicat la suprafaţă, oamenii de ştiinţă au descoperit pe corpul lui o mulţime de adâncituri şi zgârieturi. „Sunt foarte atent în privinţa unor asemenea informaţii. Fără a avea la îndemână unele dovezi pe care oamenii de ştiinţă le pot prezenta după acest incident noi putem doar discuta inutil”, a declarat cercetătorul Dmitri Isonkin, contactat de către Vocea Rusiei.
Nu putem exclude
„În realitate, unde sunt fotografiile corpului deteriorat al aparatului şi înregistrarea video a creaturii necunoscute? Corpul aparatului Clavesin-1R putea fi deteriorat în timpul unei ciocniri cu obiecte subacvatice”, a mai menţionat  Dmitri Isonkin. Isonkin este convins că dacă incidentul a avut loc, atunci în locurile deteriorate de pe aparat trebuiau să rămână particule ale ţesutului creaturii care l-a atacat, iar dacă este vorba despre o stâncă subacvatică de care s-a lovit Clavesin-1R, urmele trebuie să fie de origine anorganică.
„Nu putem exclude posibilitatea descoperirii unei noi specii de organisme în apele adânci din Arctica. Aşa ceva este absolut posibil. Însă sunt necesare dovezi serioase. Este prematur să se facă declaraţii oficiale”, a precizat cercetătorul rus.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/CL8oSZgdLEU" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: