Actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, susține dezvăluirile făcute de Tudorel Toader despre întâlnirile cu Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, în care acesta cerea promovarea legislaţiei pentru amnistie şi graţiere, scrie Digi24.

De asemenea, ministrul punctează și faptul că la întâlnirile de la sediul PSD participau atât Viorica Dăncilă, cât și Călin Popescu-Tăriceanu.

Nu cred că a fost singura întâlnire, dacă urmărim politicile legislative promovate de guvernarea PSD, ne dăm seama că acest tip de practică şi exerciţiu a însoţit întreaga durată a guvernării PSD.

Nu cred că a fost o întâlnire punctuală, izolată, ar fi o întrebare suplimentară la care ar trebui să răspundă domnul Toader, dacă au mai existat şi alte astfel de întâlniri.

În orice caz, ceea ce ne spune domnul ministru Toader arată de data aceasta, fără niciun fel de dubiu, ceea ce lumea din stradă a susţinut multă vreme, caracterul mafiotic al guvernării PSD, arată coaliţia împotriva justiţiei, o coaliţie politică, o conspiraţie politică ce a călcat în picioare principii, a presat magistraţii, a încercat să intimideze procurorii, a oprit lupta anticorupţie, a încercat să trimită în derizoriu valori fundamentale, instrumente de cooperare internaţională judiciară.

Tot ce a muncit România, prin sistemul judiciar, prin mediul politic, prin societatea civilă, în anii de după aderarea la UE, tot ce a încercat România să facă bine în domeniul justiţiei, a fost tocat mărunt în această guvernare mafiotică pesedistă, acum o putem spune foarte bazat, sunt propriile lor cuvinte.

Este revoltător ceea ce ni se spune, a declarat Cătălin Predoiu.

De unde a pornit totul?!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE