O companie sud-coreeană face angajări în România. Salariile oferite

Sursa foto: Pixabay

Compania KHNP continuă recrutările în România. Sud-coreeni caută angajați pentru proiectul primei instalaţii de detritiere din Europa. Aceasta se va construi la Cernavodă, iar viitorii angajați pot încasa salarii nete de până la 9.600 de lei.

Recrutări pentru construcția instalației de detritiere

Compania sud-coreeană KHNP a ajuns pe piața din România încă de anul trecut. Aceasta se va ocupa de proiectul primei instalații de detritiere din Europa, care va fi localizată la Cernavodă.

Sursa foto: Pixabay

Sud-coreeni fac recrutări pentru acest proiect și caută ingineri de construcții civile. Conform cerințelor, viitorul salariat va semna un contract de muncă pe o perioadă de un an, având posibilitatea de prelungire.

Salariile promise de sud-coreeni

Inginerii care vor lucra la construcția instalației de eliminare a tritiului, pot primi o remunerație netă de 9.600 de lei pe lună, arată anunțul companiei, conform Economica.net.

Pot aplica pentru un astfel de post absolvenții care au obținut licența în sectorul ingineriei civile și au mai mult de doi ani experiență. În plus, aceștia trebuie să fie vorbitori de limba engleză.

Recrutări pentru proiectul dezvoltat la Cernavodă

Compania Korea Hydro & Nuclear Power Co (KHNP) este administrată de KEPCO. Grupul operează peste 20 de centrale nucleare și cumulează un total de peste 7.500 de salariați.

Contractul pentru acest proiect a fost semnat anul trecut, la Seul, compania KHNP având calitatea de  contractant de inginerie și construcții.

Noua instalație va contribui la diminuarea concentrației de tritiu și include o tehnologie inovatoare. Aceasta a fost dezvoltată de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice Râmnicu Vâlcea. Proiectul este unic în Europa, iar durata estimată pentru implementare este de 50 de luni. Primele lucrări au început la Cernavodă, iar reprezentanții companiei sud-coreene fac în continuare recrutări.

Conform planului, România ar urma să fie un pilon important în sfera producției și exportul de tritiu. În urma prelucrării, tritiul va fi depozitat ïn containere securizate.