O boală temută ar putea fi ÎNVINSĂ. Medicii americani au descoperit un TRATAMENT MINUNE. Ce spun specialiştii ROMÂNI

O boală temută ar putea fi ÎNVINSĂ. Medicii americani au descoperit un TRATAMENT MINUNE. Ce spun specialiştii ROMÂNI

Medicii americani consideră că „un cocktail de substanţe duce la eliminarea temutului virus al hepatitei C din organism şi la refacerea ficatului in 98% din cazuri”.

Pe de altă parte, specialiştii români susţin că, din luna martie şi la noi va fi introdus un tratament asemănător, iar în curând Ministerul Sănătăţii ar putea lansa un program naţional pentru pacienţii cu hepatită virală.

Doar cu pastile

27 de medici americani susţin că hepatita C ar putea fi învinsă. Ei ar fi tratat doar cu pastile, fără injecţii, peste 200 de pacienţi. Iar rata de vindecare ar fi una spectaculoasă - peste 98%. Specialiştii vorbesc chiar de eradicarea Hepatitei C începând de anul viitor. Studiul, bazat pe o combinaţie de două pastile de nouă generaţie, arată că medicamentele au un mare avantaj: distrug virusul complet şi nu au efecte adverse. Aceasta în comparaţie cu interferonul, folosit în tratamentele standard.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pilulele trebuie să primească autorizaţie din partea Agenţiei Americane a Medicamentului. Preţul tratamentului va depăţi însă 100.000 de dolari. Cel puţin 185 de milioane de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C pe plan mondial, 800.000 doar în Romania.