Evenimentul Zilei > Actualitate > NUNTA ANULUI. Un tânăr MILIONAR din București s-a ÎNSURAT
NUNTA ANULUI. Un tânăr MILIONAR din București s-a ÎNSURAT

NUNTA ANULUI. Un tânăr MILIONAR din București s-a ÎNSURAT

Victoraș Micula, moștenitorul unei averi de câteva milioane de euro, s-a însurat! Nu cu Vica Blochina, cea care a încercat să îi ”fure” banii, ci cu o fată cuminte.

Micul Micula s-a făcut băiat mare și s-a pus pe-nsurătoare! Victoraș este de departe băiatul de bani gata cu cele mai multe aroganțe de milionar. Are la dispoziție elicopter, cu care a aterizat și la mormântul lui Arsenie Boca, zboară cu avionul privat oriunde, conduce mașini de cinci stele și, toate acestea, parcă în ciuda faptului că n-are și-un BAC.

Dar și-a luat o fată, cu tot cu diplomă de bacalaureat. De Crăciun, Victoraș își anunța logodna iar de Valentines days a făcut anunțul conform căruia s-a însurat. Fericita soție, Ozana Pușcaș, absolventa Colegiului Național Mihai Eminescu din Oradea, și-a luat bac-ul cu o notă mare. Odată cu marele pas făcut în fața altarului, micul milionar pare să se fi cumințit, lăsând trecutului escapadele cu femei celebre pe care le-a și batjocorit, scrie Cancan.

”Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia, şi el are 60 de ani. Râdeam de ea şi mi-am bătut joc de ea.” (..) ”Îmi bag … în ea, mă … pe punctul ei de vedere. Femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e.(..) Îmi bag … în pasiunile ei”, spunea Victoraș Micula despra fosta sa iubită Vica, care l-a dat în judecată pentru calomnie, cerând suma de 500.000 de euro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.