Nuntă în rate, cu muzică de pe mp3

Nuntă în rate, cu muzică de pe mp3

OFERTĂ. Târgurile de nunţi le oferă mirilor posibilitatea de a plăti evenimentul în mai multe tranşe.

La Târgul de nunţi deschis la Arad, tinerii însurăţei pot găsi oferte prin care îşi pot plăti nunta în rate. Ideea le-a venit unor organizatori de evenimente, care speră că aşa îşi pot asigura mai mulţi clienţi. Ei spun că au ajuns la această măsură după ce efectele crizei s-au resimţit şi în domeniul lor, nunţi mai puţine sau organizate cu resurse financiare mai reduse. La târg se mai găsesc rochii de mireasă cu cristale Swarovski, costume pentru miri, rochii de seară, precum şi servicii foto, video şi sonorizare, sau meniuri de nuntă şi prăjituri „ochioase“.

Petrecerea se achită într-un an

Reprezentanţii firmelor care au asemenea oferte spun că mirii trebuie să achite un avans de 40%, iar diferenţa poate fi plătită imediat după nuntă, mai precis, după adunarea darului, sau în rate lunare sau trimestriale, pe durata unui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Miresele care sunt mai emotive din fire pot participa la cursuri speciale în care învaţă cum să se comporte în ziua cea mare. Multe femei devin foarte stresate şi agitate în perioada nunţii, astfel că aceste ore le ajută să ia o atitudine pozitivă ca să impresioneze toţi invitaţii. O oră costă 20 de euro, iar asta îi scapă de stres şi pe cei din jurul miresei.   „Petrecere de vis“

O altă ofertă este legată direct de rochiile de mireasă, firmele fiind dispuse să le cumpere de la purtătoare. Tânăra care a plătit 1.500 de euro pe o rochie de mireasă poate primi înapoi 1.000 de euro din investiţie. Aproximativ 60 de firme din România şi Ungaria participă la cel mai mare târg de nunţi şi organizări de evenimente din vestul ţării. Târgul „Petreceri de vis“ rămâne deschis la Expo Arad International, până astăzi. 

VREMURI GRELE   Lăutarii, ameninţaţi de DJ-i

Criza economică i-a lovit şi pe lăutari sau formaţiile de muzică uşoară care activează, în fiecare sfârşit de săptămână, la nunţi sau la alte petreceri mari. Bugetul mic cu care pleacă mirii în organizarea evenimentului îi fac să aleagă, în locul muzicii „live“, cu orchestră, un repertoriu mp3, manevrat din faţa calculatorului de un DJ. Mai mult, mirii preferă să închirieze pentru o seară vestimentaţia de nuntă pentru a scuti câteva mii de lei.