Cristi Borcea şi Alina Vidican s-au cununat religios
, ieri, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cei doi au sosit, în jurul orei 17.00, într-o limuzină albă, în care se aflau şi naşii de cununie, Gigi şi Luminiţa Becali. După ce a coborât din maşină, Alina a avut parte de un mic incident. Unul dintre invitaţi a călcat-o din greşeală pe rochie, iar soţul s-a repezit imediat să o ajute. Problema s-a rezolvat repede, iar mirii au intrat în biserică.

Cristi Borcea a purtat un costum de culoare albă şi papion roşu, iar Alina Vidican a ales o rochie de aproape 20.000 de euro, creată de către designerul Murad Zuhair şi adusă cu un avion privat din Beirut.

Două prinţese

În comparaţie, chiar dacă nu a fost făcut public preţul rochiei Alexander McQueen pe care Kate Middleton a purtat-o la nuntă, consoarta prinţului William este cunoscută pentru modul în care reuşeşte să îmbine eleganţa cu modestia. La o întâlnire cu preşedintele Barack Obama şi cu prima doamnă a Americii din luna mai, a purtat o rochie vândută cu doar 175 de lire în magazinele Reiss din Londra, decizie care i-a adus elogii din partea jurnaliştilor britanici.

La evenimentul din Pipera s-a adunat şi un ciopor de gură-cască, în mare parte oameni în vârstă, care au venit să îi vadă pe miri. Partea feminină a cioporului n-a fost impresionată de frumuseţea Alinei. "Asta nu-i de soi! Mare greşea lă a făcut Borcea că a lăsat-o pe Mihaela şi a luat cocostârcul ăsta!", a comentat o privitoare.

De cealaltă parte, bărbaţii din mulţime l-au felicitat pe dinamovist pentru decizia luată. "E bărbat frumos, viaţa-i scurtă şi trebuie trăită", şi-a dat frâu liber la înţelepciune un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Femeile şi bărbaţii au căzut totuşi de acord asupra unui lucru: n-a fost frumos că mirii nu i-au lăsat în biserică în timpul slujbei.

Doi porumbei, fluturi şi bodyguarzi

La ieşire, după aproximativ o oră, mirii au avut parte de zborul unui roi de fluturi şi au dat peste cadoul din partea naşilor: un Rolls Royce Phantom de culoare albă. La volan s-a suit naşul Gigi Becali, iar patronul echipei Dinamo, în loc să stea alături de soţie pe bancheta din spate, s-a aşezat pe scaunul din dreapta.


FERCHEZUIŢI. Cristi Borcea şi Gigi Becali s-au aranjat în oglinzi imediat ce au intrat în maşină

O armată de bodyguarzi îmbrăcaţi în costume negre le-au croit cale prin mulţimea de jurnalişti şi curioşi adunaţi la eveniment. Mirii, naşii şi alaiul de invitaţi au plecat spre Hotelul Ambasad’Or din Otopeni, unde i-au aşteptat bucate pregătite de bucătarul israelian Joseph Hadad, cotat cu două stele Michelin.

FOTO: CODRIN PRISECARU

Berbecuţul la proţap, sarmalele, carpaccio de vită umplute cu parmezan, homarul breton adus special din Franţa şi muşchiul de vită cu sos Merlot au fost câteva dintre preparatele din meniu.

"Eu şi Cristi Borcea suntem prieteni de 15 ani. Sunt foarte bucuros că m-au ales pe mine să facem un meniu deosebit. Au ales unul foarte greu. Numai gustarea este formată din şapte preparate", a spus Joseph Hadad în cadrul conferinţei de presă organizate la sfârşitul săptămânii trecute.

Tortul de nuntă, un mousse de cicolată albă cu şampanie şi zmeură, decorat cu orhidee făcute manual din zahăr, a cântărit peste 50 de kilograme şi a fost înalt de doi metri. Costul total al nunţii a fost de aproximativ un milion de euro, în condiţiile în care doar mâncarea pentru cei 600 de invitaţi a fost estimată la 360.000 de euro.

20.000 de euro

a costat rochia de mireasă a Alinei Vidican. Rochia a fost creată de Murad Zuhair şi adusă cu un avion privat din Beirut.

Citiţi şi:

  • Ce cadou i-a făcut Gigi Becali finului Cristi Borcea| FOTO
  • Vezi AICI meniul cu stele pentru nunta dinamovistului Borcea
  • Bloggerii sunt unanimi: „Nuntă de mitocani!”

<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/ajMoK4cBAvg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>