Evenimentul Zilei > Actualitate > FURT GROSOLAN de identitate. Jurnalistul Dan Andronic ARATĂ că i s-a folosit numele ILEGAL pe internet. Ce măsuri a luat | FOTO
FURT GROSOLAN de identitate. Jurnalistul Dan Andronic ARATĂ că i s-a folosit numele ILEGAL pe internet. Ce măsuri a luat | FOTO

FURT GROSOLAN de identitate. Jurnalistul Dan Andronic ARATĂ că i s-a folosit numele ILEGAL pe internet. Ce măsuri a luat | FOTO

Mai multe domenii de internet false cu numele jurnalistului Dan Andronic au apărut în ultimii ani pe internet. Jurnalistul a precizat pe pagina sa de facebook că site-urile nu îi aparțin și că va depune o plângere penală și civilă.

”Pentru că am primit mai multe întrebări legate de un material privind protestele din Piață, apărut pe danandronic.net, vreau să fac o precizare clară: 

1.Siteul nu-mi aparține și nu reprezintă punctul meu de vedere!
2. Mie îmi sună a furt de identitate și manipulare grosolană, așa că luni voi face o plângere, civilă și penală.
3. Din câte am fost informat, domeniul a fost cumpărat domeniul a fost cumparat in 25.04.2012 si updatat an de an, iar siteul asta a fost facut in 25.04.2016. La prima vedere legatura e cu anii când sunt alegeri locale si parlamentare.
4. Proprietarul lor este Andrei Pristavu, care lucrează la AGP Advertising. Detinătorul domeniilor este invitat la Buhnici la PROTV ca specialist IT. 
5. Aș aprecia un share ca să oprim mizeria asta, mai multe date despre tipul ăsta și ce pot face! Iată imaginea cu domeniile cumpărate de tipul ăsta. Înțeleg că a luat și danandronic.com și .eu. Plus alte domenii cu nume de ziariști!”, a scris ziaristul pe facebook.

Mai jos puteți vedea lista cu domeniile cu nume de jurnaliști compărate.