Evenimentul Zilei > Politica > Nucleara lui Orban! Trucul prin care PNL scapă de boicotul pregătit de PSD
Nucleara lui Orban! Trucul prin care PNL scapă de boicotul pregătit de PSD

Nucleara lui Orban! Trucul prin care PNL scapă de boicotul pregătit de PSD

Ludovic Orban, premierul interimar al României, a declarat joi seară că liberalii au găsit o soluţie pe care o testează cu mai mulţi jurişti pentru a pune „rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament”.

„Avem pregătită o soluţie pe care o testăm cu mai mulţi jurişti constituţionalişti pentru a încerca să punem rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament şi mai ales această atitudine penibilă de boicot faţă de nişte proceduri constituţionale fundamentale”, a afirmat Orban.

El a răspuns astfel întrebat fiind dacă ia în calcul să conteste nerespectarea procedurii în eventualitatea în care parlamentarii PSD nu vor fi prezenţi la învestirea Guvernului Orban II.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că social-democraţii nu vor participa pe 24 februarie la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care urmează să fie învestit Guvernul Orban II.

Ludovic Orban a particiopat joi seara la evenimentul aniversar al Federaţiei Industriei Hoteliere din România „30 de ani de activitate în industria ospitalităţii din România”, scrie Agerpres.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: