Cum a slăbit un SEX-simbol. Un jurnal cu tot ce a mâncat / VIDEO

Cum a slăbit un SEX-simbol. Un jurnal cu tot ce a mâncat / VIDEO

Este apreciat pentru rolul din „Dallas Buyers Club”, pentru care a pierdut 20 kg.

Actorul îl interpretează în film pe Ron Woodruff, un cowboy bolnav de SIDA. Ca să fie credibil, McConaughey a slăbit 20 kg şi eforturile lui nu au fost zadarnice din moment ce este nominalizat la premiile Oscar la categoria cel mai bun actor. Partenerul său din film, Jared Leto, este şi el în cursa pentru trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Doar o felie

McConaughey ajunsese să mănânce doar o felie de carne de pui, albuşul de la ou şi să bea Coca Light. 'Trebuie să îţi revezi toate obiceiurile, iar zilele par îngrozitor de lungi. Crezi că a venit ora prânzului şi constaţi că este doar 09.30 dimineaţa”, spune Matthew McConaughey într-un interviu pentru Radio Times. „Am un jurnal cu tot ce am mâncat în acea perioadă şi cu siguranţă voi spune într-o bună zi ce conţine, fiindcă a fost o aventură deloc plăcută', a adăugat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Odată ce a coborât sub 64 kg, a început să aibă tulburări de vedere. În plus, era extrem de slăbit fizic, constatând cu mirare că nu putea face mai mult de cinci flotări fără să obosească complet. McConaughey spune că i-a fost mai greu să se obișnuiască cu un nou stil de viață decât că a trecut de la 83 kg la 64 kg. 'A trebuit să îmi găsesc ceva de făcut, fiindcă nu mai ieşeam deloc. Nu mai ieşeam seara să mănânc, nu mai mergeam în locuri unde puteam socializa. Am scris şi am citit mai mult”. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Victor Ponta: "USL-ul se va rupe dacă e să ne luăm după declaraţiile furtunoase făcute de Crin Antonescu
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. USL - o Coaliție Măreață a cărei soartă stă într-un fleac: acceptarea lui Iohannis de către Victor Ponta
  • CONFLICT oltenesc lângă scutul NATO. Primarul din Deveselu și-a învinețit verișoara. El spune că femeia i-a rupt cămașa

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • SCANDAL: Prinţesă surprinsă în braţele unui bărbat, care nu este SOŢUL său / VIDEO
  • "Dumnezeule, ce a fost asta?”. Ce a văzut PRIMUL om care a păşit pe Lună / VIDEO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/9v-e3ZjlicQ" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>