Lugojul este noul oraș din România în care s-a  filmat videoclipul Happy inspirat de piesa lui Pharell Williams. S-au folosit zeci de figuranți, unii mai celebri decât alții. Din distribuția clipului au făcut parte Alex Sony, care a apărut la Românii au Talent, antrenoarea Mihaela Adam, Mihai Stoichescu, multiplu campion național la motorcross și Vlad Roșu, noua vedetă de motocross care a aprărut în oraș, trupa de dansatori profesioniști, echipa de volei CSM Lugoj, etc.

Nu lipsește primarul orașului. Francisc Constantin Boldea, PSD-istul de 65 de ani care conduce municipiul Lugoj de șase ani, de profesie inginer electromecanic, se dezlănțuie de la minutul 2,30 al clipului ”Happy”. Vădit marcat de importanța gestului său, cu pletele în vânt, primarul se învârte în balconul Primăriei și mișcă brațele , așa cum dansa, probabil, în tinerețe.

Filmările la clipul ”Happy în Lugoj” au durat  o săptămână, s-au tras peste 300 de cadre. Filmul a fost postat ieri seara pe Youtube. Echipa de producţie îi grupează pe Cătălin Cristea, Gabriel Iosa, Daniela Marcu şi Patrik Bîrsan (LugojLife), filmarea a fost realizată de Patrik Bîrsan, care s-a ocupat și de editarea video.
Succes la box office, melodia Happy, interpretată de Pharrell Williams, pe coloana sonoră a filmului de animaţie „Despicable Me 2”, a fost preluată şi transformată de fanii din întreaga lume într-un clip cu persoane care imită şi redau bucuria din clipul filmat cu artistul american.