„Nu mi-a plăcut niciodată”. Mărturisiri nervoase de fostă PRIMĂ DOAMNĂ. Ce are de gând să facă în continuare

„Nu mi-a plăcut niciodată”. Mărturisiri nervoase de fostă PRIMĂ DOAMNĂ. Ce are de gând să facă în continuare

A vorbit într-un interviu acordat Paris-Match şi Le Parisien Magazine, iar „tonul” ei nu a fost prea relaxat.

Fosta Primă Doamnă a Franței, Valerie Trierweiler, a vorbit despre ruptura sa de Francois Hollande și nu exclude posibilitatea de a scrie o carte despre tot ceea ce s-a întâmplat, după cum notează şi cotidianul Le Figaro.

„Eu ştiu cine sunt”

După o lungă tăcere mediatică, Valerie Trierweiler a acceptat să revină asupra separării sale de Francois Hollande. Revista Paris-Match, unde fosta Primă Doamnă ţinea o rubrică de cronică literară şi a fost timp de mai mulţi ani jurnalistă la secţiunea de politică, a stat de vorbă cu Valerie Trierweiler în avionul care o ducea spre India. În timp ce Le Parisien a beneficiat de confidenţele ei de-a lungul călătoriei sale umanitare în sprijinul ONG-ului Action contre la faim, călătorie din cauza căreia ea a fost supusă unei „mari presiuni” în scopul anulării acesteia. De-a lungul întregii sale călătorii, ea a răspuns la SMS-uri din partea lui Francois Hollande, care se îngrijora pentru 'buna organizare a călătoriei şi starea de sănătate a fostei Prime Doamne.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu mi-a plăcut niciodată fastul de la Elysee. India înseamnă o întoarcere la libertate, departe de lumea politică şi trădările ei', a afirmat Valerie Trierweiler pentru Parisien Magazine. „Nu am trăit puterea în acelaşi fel (n.r. - ca Hollande). Aceasta a distrus ceva. Eu aş fi preferat o viaţă normală: poate că am mai fi fost şi azi împreună. Eu ştiu cine sunt, pot să mă privesc în oglindă. Sunt liberă”, a spus fosta Primă Doamnă.

Mai mult decepţionată

Valerie Trierweiler confirmă ceea ce presa tabloidă avansa de mai multe săptămâni, însă ea nu şi-ar fi imaginat niciodată că Francois Hollande avea o relaţie cu actriţa Julie Gayet. „Auzeam zvonuri, evident, dar zvonuri auzi despre toţi. Aud şi despre mine, mereu. Nu le acordam atenţie. Atunci când am aflat, a fost ca şi cum aş fi căzut dintr-un zgârie-nori”, a explicat ea pentru Paris-Match.

„Pentru o iubire este nevoie de doi, însă pentru o despărţire este suficient unul”, a remarcat, cu amară ironie, fosta Primă Doamnă pentru Parisien Magazine. De asemenea, Valerie Trierweiler a dat asigurări că „nu traversează o perioadă de criză”: „Aceasta nu este prima ruptură din viaţa mea. Actuala ruptură este violentă, pentru că a fost mediatizată. Viaţa nu se opreşte dacă nu mai sunt Primă Doamnă”, a afirmat ea. Trierweiler intenţionează să-şi reia meseria de jurnalist. „Sunt mai mult decepţionată decât furioasă. Nu exclud posibilitatea de a scrie o carte”, a mai spus Valerie Trierweiler.

Cu toate acestea, nu se pune problema ca ea să revină la jurnalismul politic. Valerie Trierweiler doreşte să-şi continue acţiunile de caritate alături de organizaţii precum Secours populaire, Action contre la faim şi Fondation Danielle-Mitterand. Jurnalista afirmă că nu '”se crede o prinţesă”: „Am interesul să-mi reiau viaţa normală cât mai repede cu putinţă, pentru că nu doresc să fac parte dintr-o categorie de oameni din care nu am făcut parte niciodată. Aceasta nu înseamnă o revenire la viaţa mea de dinainte. Experienţa mea de Primă Doamnă m-a îmbogăţit, eu am descoperit că aş putea face multe pentru a ajuta alţi oameni. Nu vreau să dau impresia că-mi exploatez necazul”.