NSA, sub TEROARE! ATAC ARMAT la cea mai TEMUTĂ instituție din SUA. Breaking News

NSA, sub TEROARE! ATAC ARMAT la cea mai TEMUTĂ instituție din SUA. Breaking News

NSA – Agenția Națională de Securitate a SUA, a fost atacată armat. Incidentul s-a soldat cu trei victime, susține AP News.

Un atac armat a avut loc miercuri, la Agenția Națională de Securitate (NSA) din SUA. În acest moment, trei persoane au fost rănite și transportate la spital de urgență. Totodată, atacatorul a fost reținut, potrivit presei americane. 

AP News relatează că un suspect a fost reținut în timp ce se afla într-un SUV negru. Incidentul s-a petrecut în exteriorul sediului NSA din Fort Meade, Mayland.

Președintele Statelor Unite a fost informat despre incident. Casa Albă a emis un comunicat de presă scurt despre incindentul armat.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Gândurile noastre și rugăciunile se îndreaptă către toți cei care au fost afectați. Vă vom oferi informații imediat după ce devin disponibile”, a transmis Casa Albă.

NSA susține într-un comunicat că incidentul a avut loc la intrarea în curtea instituției. Mai multe imagini surprinse din aer arată că SUV-ul negru s-a izbit într-o barieră de beton înainte ca poliția să rețină șoferul.