Costel Gimiş a fost numit astăzi la conducerea Poliției Caracal. Anterior, acest nou şef a picat, cu 5,80, concursul pentru această funcţie pe care l-a susţinut în noiembrie 2017. 

Costel Ghimiş a participat la concurs după, ce în perioada iulie – decembrie 2017, a asigurat interimatul la conducerea Poliției din Caracal. El pierdut concursul în faţa contracandidatului său, Nicolae Mirea care a obţinut nota 7,95.

Conform presei, rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei  de şef al Poliţiei Caracal sunt afișate şi în prezent pe site-ul IPJ Olt.

Anterior, Costel Ghimiş a fost şeful biroului de ordine publică din Caracal. Fostul şef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Nicolae Mirea, a fost demis după intervenția dezastruoasă în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită.

Atunci Mirea a declara că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze. Amenințat cu demiterea din funcție, el și-a depus actele pentru pensionare.

Imediat după anunțarea acestei decizii luate de către fostul polițist, deputatul USR Claudiu Năsui a afirmat că pensia acestuia va fi de 12.000 de lei.

Te-ar putea interesa și: