Evenimentul Zilei > Monden > Noul rol care i-a adus o transformare incredibilă lui Tom Hardy | VIDEO
Noul rol care i-a adus o transformare incredibilă lui Tom Hardy | VIDEO

Noul rol care i-a adus o transformare incredibilă lui Tom Hardy | VIDEO

Starul de cinema Tom Hardy va interpreta rolul lui Al Capone, în noul film care îi poartă numele celebrului gangster.

Tom Hardy suferă de demență în rolul Al Capone, iar pentru acest rol, actorul are un nou aspect fizic, transformarea nu a fost la fel de dramatică ca atunci când a interpretat rolul lui Bane.

„Nu sunt clasicul Al Capone. Nu vreau să spun prea multe, dar cu siguranța există o transformare care a venit la pachet cu acest rol. Nu e la fel de radicală ca cea pentru Bane. Mi-am stricat prea mult corpul atunci, așa că acum am luat-o mai ușor. Dacă o să fie nevoie să mă mai îngraș, o să ajung să mă prabușesc mai ceva ca o casă din cărți de joc”, spunea Hardy anul trecut.

Actiunea peliculei este centrată pe Al Capone, la 47 de ani, după 10 ani în închisoare, începând să sufere de demență și să fie bântuit de trecutul violent. Filmul „Al Capone”, regizat de Josh Tank, va fi disponibil la video, la cerere, din 12 mai, iar în cinematografe se va putea vedea după ce vor fi ridicate restricțiile, în contextul pandemiei de coronavirus. Din distribuția producției mai fac parte Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan și Jack Lowden.