Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul Golf, conceptul McLaren P1 şi marca Peugeot, vedetele Salonului de la Paris
Noul Golf, conceptul McLaren P1 şi marca Peugeot, vedetele Salonului de la Paris

Noul Golf, conceptul McLaren P1 şi marca Peugeot, vedetele Salonului de la Paris

A şaptea generaţie a modelului compact Volkswagen Golf, conceptul P1, care anunţă un viitor supermodel McLaren, dar şi marca franceză Peugeot au fost vedetele celei mai recente ediţii a Salonului auto de la Paris. Cel puţin după numărul menţionărilor pe internet.

Apariţia noului Golf a generat aproape 1.600 de articole online, informează „Automotive News”, care citează o monitorizare aparţinând companiei britanice Kantar Media Precis.
Pe de altă parte, prototipul McLaren P1 a strâns cele mai multe postări pe reţelele de socializare – peste 2.900 -, devansând Golful, care a contabilizat „numai” 2.650.
La nivelul mărcilor, studiul indică un câştigător-surpriză: Peugeot. Maşinile expuse de producătorul francez la Salon au făcut subiectul a circa 6% din totalul ştirilor apărute înaintea, în timpul şi imediat după ediţia de anul acesta a show-ului.
Monitorizarea a urmărit activitatea presei online, a bloggerilor, dar şi a celor care au comunicat prin intermediul reţelelor de socializare, în perioada 5 septembrie-10 octombrie.
CITIŢI ŞI:

  • Noul Golf? Mai vechi ca niciodată! Surpriză germană, test britanic
  • Colecţia de maşini toamnă-iarnă. VEZI modelele şi calendarul apariţiilor
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.