Evenimentul Zilei > EVZ Special > NOUL evz.ro, peste 1,1 MILIOANE de afișări pe zi. Toate ideile cititorilor au fost puse în practică pentru ZONA de COMENTARII. Construim mai departe împreună cu tine!
NOUL evz.ro, peste 1,1 MILIOANE de afișări pe zi. Toate ideile cititorilor au fost puse în practică pentru ZONA de COMENTARII. Construim mai departe împreună cu tine!

NOUL evz.ro, peste 1,1 MILIOANE de afișări pe zi. Toate ideile cititorilor au fost puse în practică pentru ZONA de COMENTARII. Construim mai departe împreună cu tine!

Noul evz.ro a înregistrat ieri un record de audiență de la lansare. Conform SATI, numărul afișărilor a depășit 1,1 milioane ieri, noul evz.ro depășind duminică la acest capitol știrileprotv.ro.

Peste 200.000 de vizitatori unici au citit ieri articolele online publicate de redacția ”Evenimentul zilei”. Toate propunerile făcute de cititori pentru forumul noului evz.ro au fost puse în practică. Echipa de programare construiește mai departe noul evz.ro împreună cu tine.

Zona de comentarii a fost finalizată

Echipa de programare care construiește noul evz.ro împreună cu cititorii a finalizat toate schimbările din zona de comentarii a articolelor.
La cererea cititorilor au fost introduse astazi și butoanele de  vot negativ. De asemenea, au fost introduse noi setări în zona de administrare a comentariilor, pentru a putea păstra cât mai curate dezbaterile pe care cititorii le poartă pe site. Mesajele postate numai cu scopul de a perturba discuțiile sunt tot mai rare.

Vezi in articolele de mai jos cum au decurs discuțiile în care cititorii au propus schimbări pentru noul evz.ro:

Schimbările au atras o audiență și mai mare

Noul evz.ro crește constant de la lansare. Marți, 8 aprilie 2014, noul evz.ro a depășit din nou stirileprotv.ro la capitolul afișări, conform sati.ro.

Raportul zilnic de trafic emis de sati.ro indică faptul că evz.ro a înregistrat marți 1.153.048 de afișări, în timp ce site-ul stirileprotv.ro a înregistrat 1.016.735 milioane de afișări.   Noul evz.ro a înregistrat 206.576 de vizitatori unici și a depășit din nou adevărul.ro care a avut marți 201.032 de vizitatori unici și numai 657.022 afișări.
Proiectul continuă împreună cu tine.

Primul proiect online din România în care un site de știri de top se reinventează împreună cu cititorii continuă. Creșterile de audiență din prima săptămână de după lansare ne indică faptul că ideea noastră este un succes. Așteptăm în continuare propunerile voastre pentru noul evz și vă mulțumim pentru că participați activ la proiectul nostru.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: